Зупка зі шпинатуПотрібно:- на 3 літрову каструльку
- вода
- 3 картоплини, почистити і порізати кубиком
- 1 корінь селери , порізати соломкою
- 2 зубці часнику подрібнити
спеції :сіль, перець, лавровий листочок, насіння кмину 10 шт
Все варити до готовності
- Окремо пасерувати одну цибулину і потерту на терку моркву, на оливковій олії чи соняшниковій, потім додати 250 - 300 грам замороженого чи свіжого нарізаного шпинату і ще протушити, зажарку додати до зупки
- відварити 15 перепелиних яєць, почистити і розрізати навпіл, кинути в зупку.
Готово!!!! зупка получається смачна і запашна.
Також її можна робити як суп - пюре. Тоді все крім яєць збивається блендером.