Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як Пушинка на кухні :)
Пушинка
Готувати може кожен!
7 вересня 2011 15:19
Повідомлення #161


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Гуцульська таємниця





ПОтрібно:


все як на дируни:
- картопля
- яйця
- цибуля
- часник
- мука
- спеції

Готуємо все як на звичайні дируни.

- свинина
- цибуля
- часник
- гриби
- сметана
- спеції

Свинину підсмажити дрібним кубиком, додати туди гриби,цибулю, додати часник, залити сметанкою.

Дерун смажиться тоненький і великий, на всю сковорідку. Після цього викладається на поційну тарілку. І на одну половинку викладається тушкована свинина з шматком твердого сиру.





Славами важко передати яке воно смачне получається. Раджу попробувати всім на сімейну вечерю чи для несподіваних гостей :) Просто по домашньому і святково :) :winked:

Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
9 вересня 2011 18:46
Повідомлення #162


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Томатний соус




Потрібно:

- 10 кг помідорів
- 8 шт великих цибулин
- 1 кг цукру
- 6 ст л кам"яної солі

Помідори очистити від шкірки ( залити кип"ятком і злити, так краще знімається) . Перемолоти на м"ясорубці чи збити блендером разом з очищеною цибулею (блендером краще). Додати цукор і сіль, варити 3 годити на маленькому вогні.
Потім додати:

- 400 гр оцту
- 0,5 ч л кориці
- 1 ч. л паприки
- 3 ч л меленого чорного перцю

ще варити пів години.

потім розвести в 1 ст води 5 ст лож крохмалю і повільно влити, активно помішуючи, в каструлю з соусом.

Потім розлити по сухих простерелізованих баночках і закатати.
З ціїє порції получається приблизно 6-7 літрів соусу.

Повідомлення відредагував Пушинка - 9 вересня 2011 18:48
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 вересня 2011 18:29
Повідомлення #163


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Шоколадний пиріг
(без випічки)

ідею взяла з одного журналу, але багато всього змінила, так що можна рахувати рецепт авторським :feel:



Потрібно:



- 2 плитки молочного шоколаду
- 150 гр мигдалю або інших горіхів
- 200 гр кукурудзяних пластівців
- 250 гр вершків або сметани
- 100 гр пудри
- печиво до кави
- фрукти

приготування:


шоколад розтопити,



горіхи злегка підсмажити на сухій сковороді, додати в шоколад і додати пластівці гарно вимішати і виложити на папір для випічки. Його можна вистелити в якусь форму, а можна і так на тарілку. Поставити в холодильник щоб застигло.



В цей час вершки взбити з пудрою додавши при потребі згущувач для сметани.



Потім викласти половину вершків на шоколодну масу і викласти печиво, потім знову викласти вершки і присипати шоколадною крошкою і прикрасити фруктами.


нажаль нема в мене кінцевої фотографії бо чоловік і рідні швиденько його упрходували після закінчення роботи. :lol: Тепер чоловік за мною ходить , щоб ще раз зробила таку смакоту. Спробуйте - це дійсно дуже швидко робиться і чудово смакує.

Повідомлення відредагував Пушинка - 21 жовтня 2011 00:14
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
20 вересня 2011 19:34
Повідомлення #164


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Цитата: Пушинка
шоколад розтопити,

Я тільки побачила фото рецептика,то розтоплююся як той шоколад,і давлюся слюнкою.Біжу занотовувати.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 вересня 2011 20:38
Повідомлення #165


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Vajnrauh
Я тільки побачила фото рецептика,то розтоплююся як той шоколад,і давлюся слюнкою.Біжу занотовувати.


я зараз також буду знову його робити, але вже хочу просто положити цей шоколад на дно сирника :) буду займатись кащунством :)
Перейти на початок сторінки
Христя
20 вересня 2011 20:42
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Vajnrauh
Шоколадний пиріг

Свєта!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кльово!!! Мені вже слинка тече......якось зроблю обов"язково!!!!!!!
А вершки 10% підійдуть???

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 вересня 2011 20:45
Повідомлення #167


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Христя
А вершки 10% підійдуть???

якщо чесно - то вершки мені не взбились і я просто бухнула згущувача. Я завжди беру домашню сметану - так надійніше. Тим більше дзвонила тоді до тебе щоб запитати які ти береш :lol:
Перейти на початок сторінки
Христя
20 вересня 2011 21:00
Повідомлення #168


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Пушинка
Тим більше дзвонила тоді до тебе щоб запитати які ти береш

о на маєш!!!!!! :lol:
Шоб воно добре збилось,то треба як мінімум 26%.....а в нашому НЯ - то нємажліва знайти!!! :fellow:
Цитата: Пушинка
беру домашню сметану

то мені так ше краще!!!)))

Повідомлення відредагував Христя - 20 вересня 2011 21:03
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 вересня 2011 22:32
Повідомлення #169


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Христя
а в нашому НЯ - то нємажліва знайти!!!


в нас багато чого неможливо знайти - як село якесь! :am:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
24 вересня 2011 08:45
Повідомлення #170


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Слоїчки з сиром та помідором



Потрібно
- листкове тісто
- сир твердий
- помідори
- яйце
- сіль, базилік

Приготування

Листкове тісто нарізати квадратиками, сир нарізати такими ж пластинками, помідорки поперечними кружечками. Викладати на змащене жиром деко. Тісто - сир - помідор. Яйце розбити вилочкою, посолити, додати базилік (сухий чи подрібнений свіжий). перед випічкою все змазати яйцем. Випікати при 200 градусах 30 - 40 хв (поки не зарум"яниться). Помідорки під час випічки можуть трошки з"їжджати з печеньок, але це не спрашно :lol:

Спробуйте - це дууууже смачно!!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 листопада 2024 14:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100