Шоколадний пиріг
(без випічки)ідею взяла з одного журналу, але багато всього змінила, так що можна рахувати рецепт авторським
Потрібно: - 2 плитки молочного шоколаду
- 150 гр мигдалю або інших горіхів
- 200 гр кукурудзяних пластівців
- 250 гр вершків або сметани
- 100 гр пудри
- печиво до кави
- фрукти
приготування: шоколад розтопити,
горіхи злегка підсмажити на сухій сковороді, додати в шоколад і додати пластівці гарно вимішати і виложити на папір для випічки. Його можна вистелити в якусь форму, а можна і так на тарілку. Поставити в холодильник щоб застигло.
В цей час вершки взбити з пудрою додавши при потребі згущувач для сметани.
Потім викласти половину вершків на шоколодну масу і викласти печиво, потім знову викласти вершки і присипати шоколадною крошкою і прикрасити фруктами.
нажаль нема в мене кінцевої фотографії бо чоловік і рідні швиденько його упрходували після закінчення роботи.
Тепер чоловік за мною ходить , щоб ще раз зробила таку смакоту. Спробуйте - це дійсно дуже швидко робиться і чудово смакує.