Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як Пушинка на кухні :)
Пушинка
Готувати може кожен!
14 липня 2011 14:06
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Закусочний пиріг до пива



Потрібно:


- Дріжджове листкове тісто
- 5 - 6 великих цибулин
- 2 зубки часнику
- сир російський
- оливкова олія
- сіль

Приготування:

Тісто розморозити, розвернути і спекти. В цей час цибулю обсмажити півкільцями на оливковій олії, додати часник ще в гарячу цибулю. На готовий корж виложити цибулю ще гарячою і затерти сиром.
Готово! Швидко і дуууже смачно :winked:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
14 липня 2011 14:21
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Рататуй

рецептів насправді є дуже багато і кожен робить його по своєму. Ось і мій варіант:



ось так він має викладатись, але я вигрузила все гуртом, на смак думаю викладка не впливає. :request:


Потрібно:

2 баклажани
2 кабачки
4-5 помідорів (вони мають бути, в мене не було)
2-3 м"ясистих перців
1 велика цибулина
1 пачка масла
2 морквини
300 гр шампіньйонів, фасолі шпарагівки (то я вже від себе додала)
сіль
перець
часник

Приготування

Все нарізати кільцями і покласти в посудину для тушкування. Посолити, поперчити, додати душений часник. Накрити кришкою і в духовку тушкувати 1,5 години.

Повідомлення відредагував Пушинка - 14 липня 2011 14:37
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
14 липня 2011 14:36
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Салатик "Особливий"



Потрібно:
- цвітна капуста
- огірочки манюсількі
- червона цибуля
для заправки:
гірчиця делікатна (зернятками) лимонний сік, сіль, олія

Приготування
Цвітну капусту подрібнити на маленькі суцвіття, огірочки поділити навпіл а можна і цілі, цибулю арзати півкільцями. Заправити , перемішати. Салатик дуже свіжиі і особливий на смак. :winked:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
21 липня 2011 23:41
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Терті пляцки з кабачків.


особливий рецепт від моєї мами.



потрібно:
- середній кабачок - 1-2штуки (в залежності від сім"ї звичайно. В мене було 1,5 штуки)
- 100 гр твердого сиру
- 2 яйця
- 4 ст лож муки
- часник
- сіль
- перець

Приготування

Кабачок почистити від насіння і шкірки, потерти на грубому терку, посолити і залишити на декілька хвилин. Злити виступивший сік, додати тертий сир, заправити часником і спеціями. Смажити як деруни на олії.

Цей рецептик дуже простий і смачний. :winked:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
24 липня 2011 15:25
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Пляцок "Дама під каблуком"




Тісто:

5 жовтків
1 ст цукру
1 п маргарину
1 п порошку до печива

Замісити тісто легше ніж на навареники. З нього зформувати дві паляниці (на середню бритванку). 1 ст маку запарити і перемолоти. Можна додати стакан горіхів. Взбити 5 білків з 1,5 стаканом цукру.

Викладати:
- тісто
- мак
- вишні
- безе

Випікати при 180 протягом 40-60 хвилин. Зразу з форми не витягувати, хіба що вона роз"ємна.
Складати коржі безе до безе і перемазувати масляним кремом.В мене пачка масла + банка згущонки.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
5 серпня 2011 22:05
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Млинці з куркою та грибами
(мої фірмові)



Потрібно:

- Млинці з улюбленого соленого тіста
- курка варена (завжди беру з бульйону)
- гриби, в мене лисички а можеть бути печерички
- цибуля
- сир твердий
- майонез
- яйця
- сіль, перець

Начинку робимо так: цибулю жаримо кубиком і обсмажуємо, туди ж додаємо нарізану кубиком курку та відварені гриби. Все протушуємо. Коли суміш остигне додаємо тертий на грубому терку сир і майонез за змаком. Все посолити, поперчити. Начинка готова!
Перед подачею обсмажити в яйці.

Смачного. Млинці получаються просто фантастичні.

Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
28 серпня 2011 23:38
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Сонячна Болгарія

Дівчатонька, вирішила вам розповісти про подорож у Болгарію. Чому тут у своїй темці??? А тому що і досліджувала з цікавістю їхню кухню і намагалась попробувати по більше їхніх страв і зрозуміти, що ж вони туди кладуть. Зараз покажу усе що ми там пробували, а потім на своїй кухні спробую усе це відтворити і поділитись екзотичними стравами.
Загалом, кухня за смаком схожа на нашу, усе смачне, не дуже гостре, не кисле як в Туреччині. Тільки мало використовують майонез, салати всі з олією і доволі прості, Мало сметани. Багато сиру, пармезану і пліснявого. Багато м"яса і майже все на грилю. Багато риби і морепродуктів.

От що екзатичненького ми там спробували :
Суп із камбали
у нього сходила, морква, цибуля, оливки, селера, зелень, камбала і лосось
ну дуже смачний.


Томантий суп-пюре. От тут крім смаку томатів і перцю нічого розібрати не змогла, але інтуєтивно спробую приготувати в дома :)



А ось це - просто бомба
Ризотто з морепродуктами.
Туди входило ,крім рису, безліч овочів, королівські криветки, мідії, восьминожки, і ще якісь невідомі мені морепродукти. Готували його на вулиці на відпритому вогні у величезній сковорідці-вог







Смак просто бомба! Порція на стільки велика, що ми з чоловіком одну на двох не доїли. На наші гроші близько 90 грн за порцію.





Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 серпня 2011 23:48
Повідомлення #138


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Пушинка
Суп із камбали

Цитата: Пушинка
Томантий суп-пюре

Смакота!!!
Цитата: Пушинка
Ризотто з морепродуктами.

Це паелья - смакота неймовірна!!! Я її дуже люблю!
Щоб нейтралізувати жир від морепродуктів її ще здобрюють свіжим лимонним соком.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
28 серпня 2011 23:52
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Ірка-Шкірка

Це паелья - смакота неймовірна!!! Я її дуже люблю!

І я це люблю (тільки не можу купити собі такої спеціальної сковорідки паельниці бо пробувала робити на тефлоновій то смак не дуже сподобався)
А рецепти твої класнючі !!!!Торт для малого просто бомба!!!

Повідомлення відредагував Olenochka - 29 серпня 2011 00:00
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
29 серпня 2011 14:44
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Поки остиває мій обід, бо щойно собі налила в мисочку, розповім його рецептик. Рецепт привезла з Карпат, с. Ждиняєво.

Бограч



час приготування: 1 година
Потрібно:
- картопля
- свинина
- морква
- велика цибулина
- часник 3-4 зубці
- червоний сухий солодкий перець
- томатна паста
- олія
- сіль, перець червоний пікантний




Приготування:
Все нарізаємо кубиком і злегка обсмажуємо в каструлі



Додаємо солодкий перець в порошку або очищений свіжий. Продушуємо весь часник і тушимо під закритою кришкою.

Згодом додаємо дві столові ложки таматного пюре (або ж робимо його самі з допомогою помідорів і блендера) і доливаємо доповної каструлі води. Продовжуємо варити. Потім злегка приминаємо м"ячкою для картоплі.


Смачнюча страва готова. Вона має бути досить пікантна, але то вже за смаком.

Повідомлення відредагував Пушинка - 29 серпня 2011 14:46
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 листопада 2024 16:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100