Пушиночко, я знала, що ти молодчинка, але щоб настільки!!! Все так гарно зроблено!!! Я обовязково буду в тебе всьому вчитись МОЛОДЕЦЬ!!! Марчик, просто чудо!!! Нехай росте здоровенький, і щасливенький! Пушинко, ще одне пропоную тобі і Натонці створити темку з дитячим харчуванням, ну, щоб було там все для наших діток,ось. як у тебе стільки страв, занести все туди, і ще туди заносити різні страви для найменшх,бо наприклад в мене. як молодої матусі багато питань. як годувати дитину, і ще багато іншого.там ми б все там обговорювали.Ну це так моє побажаня, А взагалі в тебе вийшло ВСЕ СУПЕР!
Повідомлення відредагував zhanetka - 13 червня 2011 22:40
Робимо такі роли що рис зовні. Вистеляємо харчову плівку на спеціальну підставку І змочивши руки у воді викладаємо рис тоненьким шаром. вирізаємо трохи вужчу смужку норі від викладеного рису і кладемо зверху.
Викладаємо начинку смужками. і починаємо звертати разом з плівкою і підкладкою. Плівку в цей час потрібно відвертати, щоб вона не закрутилась в рулетик до рису.
Долі все потрібно туго зжати.
і нарізати однаковили шматками на 8 частин. Ніж (дуже гострий) макаємо в воду і так ріжемо.
Повідомлення відредагував Пушинка - 20 червня 2011 13:33
Пушинка, я обожнюю суші,і в мене питання де ти норі купляєш?а то я в Арсені і в Вамі шукала там нема.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Пушинка, ти великий Молодець навіть до японської кухні вже добралась))))
Просто жаба давить платити в ресторані гроші за рис з рибою такі шалені гроші. Ми четверо наїлись тими сушами і витратили лише 200 грн на всі складники. А в ресторані за 200 грн получається лише на двох розпробувати. А вони дійсно дуже-дуже смачні з тими всіма ретуалами їди.
У Метро завжди великий вибір- і васабі, і норі, і маринований імбир, різні соуси і заготовки. Я сама суші не люблю, а от мої діти помішані на них, то донька теж часто готує.
У Метро завжди великий вибір- і васабі, і норі, і маринований імбир, різні соуси і заготовки
Щодо Васабі -його най краще брати у сухому вигляді - там до нього додається водичка і він готовий - на багато смачніший і на багато гостріший від тих що вже готові. А от маринований імбир краще ніж самому маринувати - принаймні я так не вмію і не мудрую.
На 3 літрову каструлю - 2 стакани гороху зеленого (жовтий гірше розварюється) - 1 велика цибулина - 1 велика морквина - 2 зубці часнику - сількь, перець, лавровий листок, улюблені прянощі - 2 ножки кролика, курки чи іншого м"яска
приготування:
Горох залити звечора водою. Зранку злити воду і поставити на вогонь з м"яском у нову воду. Коли закипить, зменшити вогонь і нехай по трошки вариться , коли доварюватиметься горох кинути порізану моркву і цибулю, загалом це займе близько 2 годин. Я доливаю холодну воду по мірі викіпання, тоді цей горох вшидше розварюється. М"ясо вийняти і порізати кубиком або ж любої величини і форми. Все решту, посолити, приправити до смаку і збити блендером. Додати м"яско і готово :)
А в мене запіканка була у мікрохвильовій , але роблю її і в духовці.
Запіканка з мисливськими ковбасками.
потрібно - картопля, - цибуля - часник - помідори - сир твердий - майонез - томатна паста - мисливські ковбаски
не пишу по грамах, тому що запіканка то така справа в яку кладеться усього стільки скільки хочеться і скільки в посудину влізиться.
приготування
Картоплю і цибулю порізати кружальцями, підсолити і викласти в посудину для запікання. присипати тертим сиром, потім я клала помідори нарізані грубими шматками, та мисливські ковбаски нарізані брусочками. Все це щедро зрову присипати сиром і трішки підмішатиз верхнім шаром помідорів і ковбаски. А горнятку вимішати 2 ст лож майонезу, 1 ч.л томатної пасти і залити до половини горнятка водою, посолити , додати спеції і залити запікану. Поставити в духовку на маленьку температуру на 1 годину (до готовності картоплі).