Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як Пушинка на кухні :)
zhanetka
13 червня 2011 22:30
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Пушиночко, я знала, що ти молодчинка, але щоб настільки!!! Все так гарно зроблено!!! Я обовязково буду в тебе всьому вчитись МОЛОДЕЦЬ!!! Марчик, просто чудо!!! Нехай росте здоровенький, і щасливенький! :a0a: :3fb: :b5a:
Пушинко, ще одне пропоную тобі і Натонці створити темку з дитячим харчуванням, ну, щоб було там все для наших діток,ось. як у тебе стільки страв, занести все туди, і ще туди заносити різні страви для найменшх,бо наприклад в мене. як молодої матусі багато питань. як годувати дитину, і ще багато іншого.там ми б все там обговорювали.Ну це так моє побажаня,
А взагалі в тебе вийшло ВСЕ СУПЕР!

Повідомлення відредагував zhanetka - 13 червня 2011 22:40
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 червня 2011 13:27
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Суші - роли (покроково) з лососем та огірком.




усю підготовку до суші робимо як звичайно: опис попередній тут

Робимо такі роли що рис зовні.
Вистеляємо харчову плівку на спеціальну підставку

І змочивши руки у воді викладаємо рис тоненьким шаром.

вирізаємо трохи вужчу смужку норі від викладеного рису і кладемо зверху.


Викладаємо начинку смужками.
і починаємо звертати разом з плівкою і підкладкою. Плівку в цей час потрібно відвертати, щоб вона не закрутилась в рулетик до рису.


Долі все потрібно туго зжати.


і нарізати однаковили шматками на 8 частин. Ніж (дуже гострий) макаємо в воду і так ріжемо.

Повідомлення відредагував Пушинка - 20 червня 2011 13:33
Перейти на початок сторінки
Karolina
20 червня 2011 15:02
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 191
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 410
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Пушинка,
я обожнюю суші,і в мене питання де ти норі купляєш?а то я в Арсені і в Вамі шукала там нема.

--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 червня 2011 16:06
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Karolina
я обожнюю суші,і в мене питання де ти норі купляєш?а то я в Арсені і в Вамі шукала там нема.


я беру в Ашані і в нас в місті в Барвінок привозять. Але можна безліч суші і без норі робити, але з ними легше.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 червня 2011 16:18
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Volo-shka
Пушинка, ти великий Молодець навіть до японської кухні вже добралась))))


Просто жаба давить платити в ресторані гроші за рис з рибою :lol: такі шалені гроші. Ми четверо наїлись тими сушами і витратили лише 200 грн на всі складники. А в ресторані за 200 грн получається лише на двох розпробувати. А вони дійсно дуже-дуже смачні з тими всіма ретуалами їди. :winked:
Перейти на початок сторінки
lana
21 червня 2011 06:26
Повідомлення #126


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Karolina
де ти норі купляєш

У Метро завжди великий вибір- і васабі, і норі, і маринований імбир, різні соуси і заготовки. Я сама суші не люблю, а от мої діти помішані на них, то донька теж часто готує.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
21 червня 2011 10:58
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: lana
У Метро завжди великий вибір- і васабі, і норі, і маринований імбир, різні соуси і заготовки



Щодо Васабі -його най краще брати у сухому вигляді - там до нього додається водичка і він готовий - на багато смачніший і на багато гостріший від тих що вже готові. А от маринований імбир краще ніж самому маринувати - принаймні я так не вмію і не мудрую. :feel:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
23 червня 2011 15:46
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Гороховий суп-пюре з м"яском кролика



потрібно:

На 3 літрову каструлю
- 2 стакани гороху зеленого (жовтий гірше розварюється)
- 1 велика цибулина
- 1 велика морквина
- 2 зубці часнику
- сількь, перець, лавровий листок, улюблені прянощі
- 2 ножки кролика, курки чи іншого м"яска

приготування:

Горох залити звечора водою. Зранку злити воду і поставити на вогонь з м"яском у нову воду. Коли закипить, зменшити вогонь і нехай по трошки вариться , коли доварюватиметься горох кинути порізану моркву і цибулю, загалом це займе близько 2 годин. Я доливаю холодну воду по мірі викіпання, тоді цей горох вшидше розварюється. М"ясо вийняти і порізати кубиком або ж любої величини і форми. Все решту, посолити, приправити до смаку і збити блендером. Додати м"яско і готово :)

:winked: Люблю такі легкі супчики.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
23 червня 2011 16:06
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
А в мене запіканка була у мікрохвильовій , але роблю її і в духовці.

Запіканка з мисливськими ковбасками.





потрібно

- картопля,
- цибуля
- часник
- помідори
- сир твердий
- майонез
- томатна паста
- мисливські ковбаски

не пишу по грамах, тому що запіканка то така справа в яку кладеться усього стільки скільки хочеться і скільки в посудину влізиться.

приготування

Картоплю і цибулю порізати кружальцями, підсолити і викласти в посудину для запікання. присипати тертим сиром, потім я клала помідори нарізані грубими шматками, та мисливські ковбаски нарізані брусочками.
Все це щедро зрову присипати сиром і трішки підмішатиз верхнім шаром помідорів і ковбаски.
А горнятку вимішати 2 ст лож майонезу, 1 ч.л томатної пасти і залити до половини горнятка водою, посолити , додати спеції і залити запікану. Поставити в духовку на маленьку температуру на 1 годину (до готовності картоплі).
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
4 липня 2011 00:17
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
[color=#990000]Весільний торт з орхідеями
всередині Поль Робсон
Вага 5 кг

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 листопада 2024 18:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100