Чіз кейк з полуницею
Потнібно:Для тіста- 5 яєць
- 1 стакан цукру
- 1 стакан муки
- 2 ч. лож порошку до печива
- 0,5 пакетика ваніліну.
- цедра апельсину
Білки відділити від жовтків взбити, додати цукор, ще продовжувати взбивати, додати жовтки , муку , ванілін і порошок до печива + цедру. Все це додавати поступово продовжуючи взбивати.
Випікати 50 хвилин притемпературі 200 градусів. простягом пів години відкривати духовку неможна - впаде.
Сирна начинка 1 кг сиру
5 жовтків
300 гр натурального масла
200 гр пудри
1 лимонна галеретка, можна і інші, можна і пів пакетика желатину.
полуниця чи інші фрукти, можна шматочки іншої застиглої галеретки.
Сир перемолоти, масло взбити з пудрою, галеретку розвести в 100 грамах води! Все з"єднати, додати жовтки.
Корж розрізати навпіл, харчовою плівкою виложити форму в якій випікався бесквіт. Положити один корж і викласти трохи сирної маси, викласти полуницю, а можна і інші фрукти, і викласти решту маси. закрити другою половинкою коржа. Поставити в холодильник. Верх прикрасити по бажанню.