Я теж так хочу, от наприклад як на форумі say7. Як рецепт добрий і роблять багато людей, видно в кого як виходить, хтось щось додав, хтось щось підказав по рецепту. Я думаю так краще буде. В нас поки таке є по "рецептах з сайту".
Натонька, а чи можна і мені тицьнути сюди свої побажання щодо правил? Можна б було присвоювати звання людині (ФАЙНА ГОСПОДИНЯ) не за 100 і більше повідомлень,які часто зовсім не несуть ніякої інформації, а за виставлені роботи.От як наприклад Надійка Богдан, чим не файна господиня?
Якщо можна і я б хотіла приєднатись до тих дівчат , що висловили бажання за те, щоб наші фото могли бачити тільки наші форумчани.
Скажу по правді , я не кухар і не кулінар, але в далекій Америці хочеться щось свого. Ваш сайт, як ковток свіжого повітря з України , з дому. І коли у вас тут побачу смачненьке і в дома своїм приготую, то як в дома побуваю. Дуже рада , що ви мене прийняли в свій колектив, вибачайте, що мало ділюсь рецептами, я їх просто незнаю( Нових), а ті що знаю , то у вас на форумі вони вже є.
10 років з України як поїхала, що я можу знати.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
вибачайте, що мало ділюсь рецептами, я їх просто незнаю( Нових), а ті що знаю , то у вас на форумі вони вже є.
З приводу фото - то до Натоньки))) А от із приводу всього іншого - у нас на сайті ж є не тільки рецепти, а і багато всього іншого, різні теми для спілкування))))