Цитата: Надiйка Богдан
ще декілька днів тому я могла поставити МК"Літачок"
Ніхто не забороняє Вам і зараз зробити майстер-клас , створити для нього тему, але не в розділі Майстер-класи , а наприклад в галереї. І якщо Ваша робота буде дійсно Вашою і заслуговуватиме уваги, то її модератори перенесуть у відповідний підрозділ.
Через це пройшли абсолютно всі форумчанки, і я не вважаю доречним міняти правила заради когось одного. Я свого часу також створила чималенько майстер-класів , а доступу не мала до половини тем - і нічого - жива, і міняти Дрімфуд на інший сайт абсолютно не збираюсь.
Ми розглядаємо зараз варіант створення окремого підрозділу із Майстер-класами для новачків, але то ще "вилами по воді писано".
Цитата: Надiйка Богдан
І хіба не заради тої самої такої хорошої підтримки і сидять тут на Дрімфуді ті розумниці які на інших сайтах вибачте пу....ть і ні про які звання і не мріють.Тому ДАВАЙТЕ ЖИТИ ДРУЖНО якщо не хочете тусуватися тут вп'ятьох! (виправляйте все як було)
Відповім цитатою kristi_sk
Цитата: kristi_sk
На кожному форумі є свої правила, так само як і в кожній сім"ї, і якщо комусь вони не подобаються то можна перейти на другий сайт і проблема вирішена. Не розумію що так довго треба обговорювати а комусь щей виправдовуватись.