Ластівка, Всьо! Поняла! А нашо Ви користуєтесь зворотнім зв'язком? Воно відсилає повідомлення на емайл! А треба користуватись приватними повідомленнями. Натиснути на форумі на нік і там буде "повідомлення" от туди слати, там кодів нема...
naominat, майстер-класи бачать тільки користувачі, котрі давно на сайті і мають багато повідомлень.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, а я знаю яким зв"язком я користуюсь? воно ж у селі має одну пошту та й думає що і тут так...тикає кнопки де попало і ще бурчить. Дяка за роз"яснення
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Натонька, я йому вже дві пляшки пива винна...то капець...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Я не бачу майстер-класів, що тре зробити щоб їх бачити?
писати, писати, писати і отримувати плюсики репутації - з часом і балами відкриються ... МК закрили через випадки злодійського копіювання рецептів і МК на інші сайти без посилання на дрімфуд. Потім багато часу, нервів і переписування витрачається, щоб довести, що люди неправі, коли таке роблять.
Мене теж це питання дуже цікавить. Я не так часто печу торти, лише для домашніх, а завдяки Дрімфуду я навчилась їх красиво оформляти і МК мені б дуже допомогли. Одного разу побачила на Дрімфуді МК Губки Боба, вирішила спекти похреснику, заходжу на форум, а тут .... Прийшлось самій викручуватись, але щось складніше без сторонньої підказки навряд получиться(((
Маємо щомісяць багато день народжень, хочу взнати думку щодо тем для привітань, будемо й надалі створювати кожному особисто чи можливо краще б було якось об"єднати імениників в одну тему, можливо подекадно, а може створити таку тему під назвою "Вітаємо сьогодні" чи "Сьогодні День народження святкує"?