Над званнями я ще думаю...
А поки назріла ось така ідея.
Якщо підтримаєте - то добре, якщо - ні, то так і нехай буде...
Ось що мені прийшло в голову.
От у нас є ФМ кулінарний, а що, якщо зробити некулінарний ще? От наприклад... Хтось з вас розуміється на бісері (то я взяла наприклад, а це може бути що завгодно). Ви берете і створюєте тему, наприклад на місяць. І пропонуєте іншим дівчатам навчитись сплести якесь легеньке кольє. Що ви робите далі... Ви враховуєте те, що не всі на тому знаються і починаєте нас так вчити як малих дітей.
Кажете наприклад ось так: Для кольє нам потрібно нитки такі-то, бісера ось стільки-то, замочок ось такий-то. До всього робимо фото. І потім місяць відповідаєте на наші питання і ми всі чемно показуємо що в нас получилось!
Тиждень на це мало, а місяць в самий раз! Так кожна з нас навчиться робити те, що може вона й хотіла, але ніяк не може взятись до того...
Це може бути і щось гачковане і щось вишите, і складання салфеток і декупаж і зварити мило навіть можемо чи свічку зробити. Також, хто нічим таким не займається, а знається наприклад в комп'ютері може нам помогти встановити фотошоп, чи навчити скачувати фільми з торента чи замінити фон на фото чи ще щось.... Одним словом, пишіть тут як вам така ідея і зразу можете написати, чого ви б змогли навчити нас.
На цілий рік нам потрібно 12 форумчанок. Так що місця обмежені!!!