Вибачайте,але хочу знову вставити "свої п"ять копійок",якщо дозволите.Натонько,чи можна зробити так,Щоб у віконечку "Нове на форумі" відображались усі темки,в яких у цей день були якісь повідомлення? А то про зустріч у Львові,яка сьогодні була запропонована,мабуть багато хто і не здогадується-ті хто зайшли на сайт пізніше(можливо охочих було б більше),бо в цьому віконечку цього вже нема.(Сподіваюсь,що пояснила зрозуміло).
galalviv, якщо дозволите, я відповім - зверху, зразу ж над назвою темки, з правого боку є срока Пошук | Профіль | Нові повідомлення | Підписка. Коли нажимаєте на | Нові повідомлення | у вас висвічуються всі повідомлення за день
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Можна б було присвоювати звання людині (ФАЙНА ГОСПОДИНЯ) не за 100 і більше повідомлень,які часто зовсім не несуть ніякої інформації, а за виставлені роботи.
А як то ви собі це уявляєте? Вас тут 1000, і я буду кожну перевіряти чи файна вона господиня???? То стоїть в настройках автоматом. Скільки повідомлень, таке і звання.
Цитата: lenameln
От як наприклад Надійка Богдан, чим не файна господиня?
ну тут взагалі без коментарів.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
"Нове на форумі" відображались усі темки,в яких у цей день були якісь повідомлення?
так не можна, бо буде сторінка на два метри Краще скористатись порадою, яку дала
Цитата: Pito4ka
galalviv, якщо дозволите, я відповім - зверху, зразу ж над назвою темки, з правого боку є срока Пошук | Профіль | Нові повідомлення | Підписка. Коли нажимаєте на | Нові повідомлення | у вас висвічуються всі повідомлення за день
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт