пару раз намагалась написати листа Майї, просить код підтвердження, код вводжу щоразу правильно, нерепровіряю і пише, що невірний код...що за глюки? можна виправити?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
я пишу у приват листа, воно внизу показує віконечко з латинкою і проханням вставити код...ставлю, і пише: неправильний код...цирк якийсь
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Насправді коди є,але то коли писати наприклад до НАТОНЬКИ.Тобто лише в НАТАЛІ я бачу таке ,як "зворотній звязок",і там треба код.До всіх решта користувачів просто ,без кодів. ОТАК, http://dreamfood.com.ua/index.php?do=feedback&user=1
Ластівочко, я не знаю..,що то за код ,я профілі не порядкую .. .Поняття не маю чому листи не йдуть... У мене було декілька ПП від дівчат ,вчора почистила їх. Ластівочко,спробуй ще раз написати
щоб мене марно не звинувачували тримайте фотодоказ (добре, що я продвінута цьоця і вмію то сфоткати)