з приводу фото як дівка бабою була то там фігу дві мене хто колишню впізнає тепер, хіба однокласники колишні
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Натонька, а чи можна було б зробити в темці уроки прикрашання такі окремі підтеми як: Мастика, айсінг і тд. От буває щось треба знайти то шукаю через пошук або дуже багато приходиться перечитувати, а так може було б зручніше.
У мене тут виникла ідея. На форумі є багато рецептів страв різних народів. Можливо варто відрити новий розділ. Який, наприклад, так і називався б "Кухні народів світу", ну чи якось схоже. А всередині теми: Японська кухня (суші і т.д.), Італійська кухня (піца, лазанья і т.д). Я думаю це було б цікаво. А ви як думаєте?
Привіт, Anna Maria гарна пропозиція. Я б просила дівчат хто живе закордоном в авторських темах писати наприклад Марічка з Америки, чи Оксана (Італія) то дуже важливо що страви приготовані з продуктів тої чи іншої країни, бо не всі рецепти вдаються, особливо випічка.
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Натонька,в мене теж є одна пропозиція.Ось наприклад я відкриваю якусь тему там є багато сторінок:11 сторінок 1 2 3 ... 9 10 11 Далі >>,,ось так це виглядає.Чи можна зробити так щоб кожна сторінка показувалася окремо,а не тільки перші і останні три,бо якщо мені наприклад треба подивитися якісь середні сторінки то треба всі по черзі відкривати.Надіюся,що зрозуміло висловила думку інакше не виходить пояснити...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.