Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Свекруха!
Натонька
прагну досконалості...
6 листопада 2012 12:10
Повідомлення #171

Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор

Бали: 14626
Не пам'ятаю, чи писала вже в цій темі про це, але була такою досить вредною і все любила говорити, що мене все нервує, наприклад телевізор заголосно, чи кран капає, чи радіо грає постійно. От коли я за то радіо якось висловилась, то мій свекор сказав: " Ну і що, мене теж багато що дратує, але ми живемо разом і повинні терпіти недоліки один одного" Дівчата.. мені стало дуже соромно.... бо то дурне радіо навіть і в порівняння не йшло, як я деколи сварила свою дитину, як я любила покричати.. як посуду мила раз місяць, як ще багато чого робила ((( Я після того усвідомила, що не така я вже й тут пані, яка має взагалі право відкривати рота в чужій хаті. Тихенько треба ходити і стримуватись, коли щось дратує, бо якби не терпіння моєї свекрухи, то ніц би я не була варта. І ні їсти б варити не навчилась, ні торти пекти... Скільки разів таке було, шо я робила торт до ранку і спати йшла.. а потім вставала і кухня вся чистесенька була... Та що там говорити... Мені мама все казала, що виховує дітей не для себе, а для людей, бо їм з людьми жити треба буде. А інші видно для себе виховують, а потім дивуються, чого в їхніх дочок проблеми в сім'ях.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
6 листопада 2012 12:58
Повідомлення #172

Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі

Бали: 453
Натонька,
Дякуй Богу, що тобі повезло. :winked:
oksana d
6 листопада 2012 13:33
Повідомлення #173

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар

Бали: 6556
Цитата: Натонька
А інші видно для себе виховують, а потім дивуються, чого в їхніх дочок проблеми в сім'ях.

Це саме можна сказати про чоловіків. Ми з чоловіком спочатку жили рік в громадянському шлюбі, а потім розписалися, але із самого початку живемо окремо від батьків. В неділю завжди старалася приготувати на обід, щось смачненьке і завжди особисто запрошувала чоловікову маму в гості. Ну і десь я попросила чоловіка, щоб мені допоміг на кухні і то таке елементарне, хліб порізати і занести в кімнату і це випадково побачила свекруха, то вона мені зразу сказала при всіх, що вона сина не для того виховувала, щоб він прислуговував жінці на кухні, що це не чоловіча робота. Що чоловік має заходите на кухню тільки щоб поїсти , але перед тим я маю все накрити щоб він не чекав і потім все поприбирати і помити посуду. Я звичайно промовчала, чоловік за мене захистився, але осадок на душі залишився, бо виходить що жінка це прислуга. Звичайно, що в нас в сім"ї зараз все по іншому, бо маю дуже розумного чоловіка, який розуміє, що я теж замучуюся на роботі і старається допомогти. А свекруха як про це чує, то говорить що їй дуже стидно навіть про це комусь сказати із своїх подружок, що її син допомагає жінці, так що є і таке в житті.
Але повторюся не сильно акцентую на тому увагу дома, щоб не було сварок і здоров"я важливіше і завжди згадую слова своєї мами , що в сім"ї багато залежить від жінки.
muzarom
6 листопада 2012 13:42
Повідомлення #174

Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер

Бали: 998
Цитата: oksana d
Що чоловік має заходите на кухню тільки щоб поїсти

:laughing: а в мене майже завжди чоловік їсти готує , це так смачно :winked: :love:
oksana d
6 листопада 2012 13:59
Повідомлення #175

Файна господиня
  • 51

muzarom,
Цитата: muzarom
а в мене майже завжди чоловік їсти готує , це так смачно

Знаю і вірю як це приємно, бо в мене в батька ніколи немає з тим проблем, якщо мама щось не встигла чи затрималася на роботі, то він сам і приготує і ще мамі подасть вечерю. :love:, а бабця, його мати дуже гордиться тим що в неї такий син і я ніколи не чула, щоб вона сказала погане слово про мою маму, свою невістку, а навпаки говорить що це її дочка, яку вона дуже любить.
ІНЕСА
6 листопада 2012 14:06
Повідомлення #176

Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі

Бали: 453
Цитата: oksana d
Що чоловік має заходите на кухню тільки щоб поїсти , але перед тим я маю все накрити щоб він не чекав і потім все поприбирати і помити посуду. Я звичайно промовчала, чоловік за мене захистився, але осадок на душі залишився, бо виходить що жінка це прислуга.

Але як я вас розумію.А якби то була дочка,то чоловік мав би принести їду до ліжка,правда? :bully:
oksana d
6 листопада 2012 14:28
Повідомлення #177

Файна господиня
  • 51

Цитата: ІНЕСА
А якби то була дочка,то чоловік мав би принести їду до ліжка,правда?

:m05108:
Pito4ka
6 листопада 2012 15:43
Повідомлення #178

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284

Бали: 3426
Дівчата, читаю я цю тему, і нагадує вона мені переливання пустого в порожнє (без образ).
Зрозумійте, не буває людей хороших чи поганих. Для своїх дітей - я найкраща у світі, і добрішої і красивішої за мене немає. А комусь я поперек горла стою, можу висказати іноді те , чого людина не хоче чути... буває таке зі мною :feel:
А тепер уявіть себе на місці вашого чоловіка - то його Мама, і відношення до неї - відповідне. Сама знаю, що з віком (вибачте, зовсім нікого не хочу ображати, але розказую зі свого досвіду) людина починає трохи неадекватно себе вести. І ви нічого з цим не зробите, і робити нічого не треба - лише зашкодите. Ви можете психувати, нервувати. але змінити відношення чоловіка до мами і свекрухи до себе ви не можете.
Висновок - міняйте своє відношення до свекрухи. знайдіть такий метод спілкування, який би не приводив до якихось образ. Будьте мудрішими! Бо тема ця - споконвічна і розв"язанню ця задачка не підлягає!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
ssaazzoonn
6 листопада 2012 17:37
Повідомлення #179

Файна господиня
  • 51

Репутація: 421

Бали: 963
Цитата: ІНЕСА
А якби то була дочка,то чоловік мав би принести їду до ліжка,правда?

Я також про це подумала))) Якби то стосувалося дочки, то вона би говорила - який добрий зять - дочцi допомагає ))). В мене син - колись i я буду свекрухою.... буду надiятись, що невiстку не буду ображати)))
Тереза
6 листопада 2012 18:30
Повідомлення #180

Файна господиня
  • 51

Репутація: 465

Бали: 1621
Дівчата,я хочу сказати по своїй ситуації,того чаю з тортиком за 21 рік мого сімейного життя було випито сотні літрів,про яку корону можна говорити,я зрозуміла,якщо тебе людина не любить,нічого ти не зробиш,ми приходим в гості,я завжди колись купляла,щось солодке,а зараз дякуючи Дрімфуду,щось спечу,вони поїдять,подякують і тільки чоловік десь вийде-починається....,він повернеться зразу замовкають,такі ніжні і лагідні.Чоловіку я нічого не кажу,сину тимпаче,але йому вже 19 і він не глухий. То яка тут корона,перестаю до них ходити,гризуть чоловіка,що я їх не поважаю і так постійно... Між іншим є і старшого брата жінка,теж саме,так вона плюнула і не ходить до них. Я не кажу,що є всі погані свекрухи,кому як в житті повезло, моя мама теж свекруха,так вона з невісткою більше любиться ніж зі мною.
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 23 листопада 2024 13:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 45
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100