Натонька, Ой,якби ж ти знала скільки там говориться одного і того самого.А толку-ноль.Є одна проблема, на жаль, була ,є і буде.То діти дочки і діти невістки.Хто в такій ситуації,той зрозуміє,а інші не зрозуміють ніколи.
От в мене саме так. Мені пощастило і я завжди кажу, що в мене золота свекруха. Я їй дуже вдячна. Дітей вона любить безмежно, завжди їм допомагає, забирає на вихідні. Коротше справді як друга мама))) Звичайно, що не буває без якихось ексцесів, але ми різні, різні покоління, погляди. І я не можу сказати, що вона завжди не права, часом варто і прислухатись, а як ти маєш свою думку, то так і скажи, зроби.... ХОча знаю, що буває по-різному, є такі, що думають про те як собі новий диванчик на кухню купити, в той час як внучка сильно хвора і тут якраз необхідна реальна допомога і не на іграшки чи витребеньки. То вже як кому совість позволяє. Ну якось так...
якби ж грошей не було...а то просто ЛЮДИНА ТАКА!!!!
вона в Ізраїлі працювала, заробила там добре..в грошах вона не нуждається , підозрюю що ревнує до невістки і ПРОСТО вважає що виховувала сина хай тепер їй за це платить до копійки ВСЕ
Мені пощастило і я завжди кажу, що в мене золота свекруха. Я їй дуже вдячна. Дітей вона любить безмежно, завжди їм допомагає, забирає на вихідні. Коротше справді як друга мама
Саме така була i в мене, але на превеликий жаль її вже нема... 10 листопада буде 40 днiв, як її нестало...
навіть не заїкаюся при них - їх бабуся найкраща у світі, і хай так думають. Хай їхнє серце буде сповнене любові і великодушності, хай ростуть самодостатніми і вчаться любити, а не ненавидіти світ і прощати слабкості інших.
от це правильно... так і повинно бути.. Не розумію, як от дехто при своїх дітях може говорити погано і на свекруху і на батька їхнього.. розуму в них нема тай все.. Таке можу зрозуміти коли невістка має 17-18 років, то ше дурне і зелене, хоча тут теж від виховання залежить. В першу чергу мати повинна виховати так свою доньку, щоб коли вона ввійде в іншу сім'ю, то мала повагу до людей. А то що в когось якісь заскоки, то не нам їх судити, я думаю, що в кожної з нас є якісь недоліки, треба просто корону з голови зняти і все буде ок
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька то коли вони чсамі куплять на базарі ті продукти то буде не так обідно, що в них гроші бере найближча людина. я думаю що якщо вона немає то хай не несе взагалі, а якщо приносить то нехай не продає. говорити в цій темі можна до безкінечності і ми ніколи не взнаємо хто правий а хто ні, бо коли та свекруха робить щось (навіть погане) вона ж впевнена що вона робить добре для своєї дитини(бо кожна мама хоче тільки добра для своєї дитини). а та ж сама невістка ніколи не скаже що то вона неправа. а скаже що то свекруха погана, кожний захищає свою сторону так вже склалось давно. але звичайно і бувають випадки коли дійсно все погано(ходіння по бабках...), тоді це вже, на мою думку, хвороба і потрібно звертатись до спеціалістів.