То так багато розказувати і нема,що слухати........В мене зараз вся увага на дитині(!) бо так довго її чекала.Жили із свекрухою разом пів року.То я кажу ,що мені нервів пішло на цілих 10 років.В неї чоловіка нема,тому не знає чого вчіпитись і на роботу не хоче ходити.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Дівчата добра свекруха на відстані.Я з свекрухою жила кілька років, то помічала всі її недоліки і це мене страшенно дратувало, а тепер окремо живем і нема кращої свекрухи ніж в мене.
Понка, я згідна...свекруха нехай живе десь далеко ...
До весілля я свою майбутню свекруху дуже любила... і тішилася що вона в мене такає... Але потім...усе стало не так.... Не вірю я їй... і все... Одним словом... занадто вона вже любить себе.
Ми живемо в такий час , що всі повинн допомагати один одному... а тут .. тільки їй... а ми... це вже інше... На словах її хоть до рани прикладай, і розцілує, і масу компліментів скаже на рахунок твого одягу (хоч одяг старий як світ і з секонду), просто чудо.... А як щось її попросити... сама хвора людина (її мама і то здоровша).
Наперед напишу - у мене найкраща свекруха у цілому світі. Називає мене тільки сонечком, категорично проти щоб працювала, дуже жаліє мене і тд.... я її дуже люблю і з легкістю кажу мама. купляю вічно їй щось. печу ))))
АЛЕ...
дівчата, читала -читала ваші роздуми і скажу так: дуже добре розказувати, вчити, пояснювати. коли маєш гарну свекруху то всі розумні. а от попробували б ви побути з такими свекрухами. які ігнорують. підколюють, ніколи ласково слова не скажуть, нічого не подарують, вічно знають як краще.вічно всюди пхаються. жаліють своїх донечок. а невістку за ніщо мають. як синів настроюють проти жінки. як роблять різницю між внуками дочки та невістки... цей перелік можна дуже довго перечислювати. знаю це дуже добре, бо товаришки вічно щось шокуюче розкажуть. Одного разу сама була свідком того як свекруха товаришки прийшла з магазину. Купила цукерки і фрукти внукові від дочки, а невістчина дитина стояла як вкопана і аж зайшлася, що їй нічого не дали. я так тим перейнялася, так було досадно, бо це був мій похресничок.. Вважаю. що відношення закладає свекруха!!!! і від неї все йде! тому .що невісточки молоді і не зіпсуті ( не рахуємо вийнятків). і як собі свекруха посіє, то і пожне. Наприклад як у повістях Кайдашева сім"я і Микола Джеря - зовсім дві різні свекрухи. так і по різному прожили все життя...
уляночка, дякую за підтримку!!!А то я вже себе почуваю,як найгірша людина на землі!!!!!!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!