Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Свекруха!
Anna_maria
5 листопада 2012 21:53
Повідомлення #151

Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі

Бали: 675
Цитата: Галюнька
якщо діти живуть добре між собою, той батьки мають тішитися.

золоті слова. Тільки от дуже часто свекруха просто ревнує сина до невістки. І з маленького подарунка для невістки виникає величезний скандал зі всіма із цього витікаючими.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
5 листопада 2012 21:56
Повідомлення #152

Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор

Бали: 14626
а я дивуюсь людям... ну чесно... ну як нормальні люди не можуть дійти до спільного? Невже не можна разок-другий переступити через себе і спокійно поговорити... Мені здається, якби не людська гордість тої ж невістки, було б набагато менше проблем. А то шо гроші просить за продукти чи ше там за шось, то може в людини грошей просто нема? може тій же свекрусі і помогти колись продуктами треба, а не чекати щось від неї?

Цитата: oksana d
Але як вони заікаються про переїзд

передайте тій невістці нехай не нервує свою свекруху балачками. Якщо їй так погано, най переїжджає. І не просто собі там заікається, якщо знає, що така буде реакція в свекрухи.

Цитата: utya
Р.S. дуже люблю цю тему

А я цю тему ненавиджу... Бо таке враження, що свекрухи кругом якісь дурнуваті. Але і невістки не подарунки. Я кажу все отак - маєш проблему, то вирішуй її! Я знаю найкращий варіант.. сісти за чаєм з тортиком і поговорити по душам і зникне куча проблем. А як постійно робити з себе королеву і думати, шо ти сама правильна, то діла з того не буде. То саме і стосується тих, в кого проблеми з чоловіками. Згадайте, коли нормально і по душам ви з ним говорили?

Не мала наміру образити когось особисто, то я висловлююсь в загальному на цю тему.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
galina27
5 листопада 2012 22:37
Повідомлення #153

Молода господинька
  • 34

Репутація: 133

Бали: 507
Цитата: Натонька
то може в людини грошей просто нема?

Дивуюсь Вашому оптимізму!!! хоча це теж може бути...... як немає грошей то нехай несе ті продукти на базар і продасть а не бере гроші в своєї дитини.
oksana d
5 листопада 2012 22:41
Повідомлення #154

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар

Бали: 6556
маєш проблему, то вирішуй її!

Я не хотіла сказати, що всі свекрухи дурнуваті. Є і такі шо відносяться до невісток краще ніж рідні матері, є і такі випадки( я знаю особисто таких 2).
Але є свекрухи які ні прияких обставинах не хочуть вирішувати проблеми, не хочуть навіть слухати ту невістку, бо їх дуже тяжко в чомусь переконати і вони прямо в очі говорять , що в неї вкрали сина, а вона його 20 років виховувала.
В кожного своя правда і в кожній сім"ї свої проблеми...
ІНЕСА
5 листопада 2012 22:42
Повідомлення #155

Файна господиня
  • 51

Репутація: 184

Бали: 453
Натонька,
А то шо гроші просить за продукти чи ше там за шось, то може в людини грошей просто нема? може тій же свекрусі і помогти колись продуктами треба, а не чекати щось від неї?

ТИ кажеш все добре.Так воно має бути в ідеалі.Але життя далеко не ідеальне.
Факт з життя.Зустрілись внуки з свекрухою в місті випадково,а одна дитина залишилась вдома(це дитина дочки).І тут свекруха купує все тій що вдома(що разом з нею живе),а тим, синовим навіть не думає нічого запропонувати.І тут одна з дітей просить яблуко.Нащо бабця каже:" тобі зараз мама купить".Це нормально?
При тому,що бабця має величезну пенсію, і одному внуку все,а іншому ноль.
І таке відбувається постійно.
oksana d
5 листопада 2012 22:44
Повідомлення #156

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар

Бали: 6556
нехай не нервує свою свекруху балачками. Якщо їй так погано, най переїжджає. І не просто собі там заікається, якщо знає, що така буде реакція в свекрухи.

Це не вони починають розмову, а сама свекруха, щоб потім пограти на почуттях, що в неї тиск піднімається, втрачає свідомість, але коли хочуть викликати швидку, то зразу все проходить.
Не можуть переїхати з 2-х річною дитиною в квартиру, де робиться ремонт і все розбито, а її мама за 300 км від Львова.
Натонька
прагну досконалості...
6 листопада 2012 09:26
Повідомлення #157

Зірочка з неба
  • 68

ІНЕСА,
може в цьому випадку один її син багатший, а інший бідніший?
Цитата: galina27
як немає грошей то нехай несе ті продукти на базар і продасть а не бере гроші в своєї дитини.

а та дитина потім собі піде на той же базар і купить ті ж продукти?))) Правильно, най ліпше так, ніж тобі всьо під ніс принесуть до хати...

Не знаю як хто, але якби мене так вже сильно мучили і ненавиділи, то моєї б ноги в хаті тій не було. То просто деякі жінки видно так люблять себе мучити. І плювати мені, чи були б ремонти чи не були.

--------------------
ІНЕСА
6 листопада 2012 09:47
Повідомлення #158

Файна господиня
  • 51

Репутація: 184

Бали: 453
Натонька,
може в цьому випадку один її син багатший, а інший бідніший?

Ти знаєш багатший якраз той,що живе разом з нею.Але якшо на хвильку припустити,що це так як ти кажеш.То чого діти мають плакати,бо бабуся несе додому повну тобру всього для тієї дитини,я ця попросила одне яблучко і їй не дали.
:wassat: Та я чужій дитині просто так дам коли моя поруч щось їсть.....
Маруна
6 листопада 2012 09:56
Повідомлення #159

Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості

Бали:
Дівчаточка, і я свої 5 копійок... Дуже болюча все ж тема :) І моя свекруха - багато з того що ви описуєте, але я все собі так думаю - ну болить у когось нога, то що я маю йому весь час тикати, що вона у нього болить, чи я маю на нього/тобто неї сердитись, що вона у нього болить. Ну їх синочок, ну себе люблять, ну самотньо їм, ну моїх дітей впритул не бачать. А я своїм дітям дарую стільки любові, щоб вони не відчували нестачу свекрушиної, навіть не заїкаюся при них - їх бабуся найкраща у світі, і хай так думають. Хай їхнє серце буде сповнене любові і великодушності, хай ростуть самодостатніми і вчаться любити, а не ненавидіти світ і прощати слабкості інших. Хай будуть сильними, бо тільки сильні вміють прощати і розуміти. Може, я в чомусь не права, сама вчуся все життя
Натонька
прагну досконалості...
6 листопада 2012 09:59
Повідомлення #160

Зірочка з неба
  • 68

ІНЕСА,
треба тій бабусі пояснити значить. як себе вести з дітьми. В мене одного разу була ситуація, коли мою дитину ну так не сильно, але зачепили. А дивлячись прямо в очі пояснила, що робити таке не мають права. Ну і ще там щось додала. Більше проблем в мене було. А як сидіти тихо, то звідки хтось може знати, шо тобі шось не подобається. І взагалі я помітила, що є багато людей, котрі не зі зла якось поступають не так, як би вам хотілось. Просто вони звикли інакше жити. І в кожного своя правда. Тому якщо тобі щось не подобається, то на мою думку тільки розмова і поможе.

--------------------
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 23 листопада 2024 20:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 11
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100