Я не про свою свекруху, в мене вона хороша. А от в моєї коліжанки не людина, чесне слово, ну щоб так не любити тої невістки, щоб так давати їй "життя" я такого ще не бачила.
Те що вона намовляє сина то понятно, поки була закордоном то ще був спокій.
Так сталось що моя коліжанка швидко завагітніла другою дитинкою, зараз її малечі 2рочки і3 місяці і ще одна донечка 4місяці, тобто 2 донечки.
Коли вона завагітніла другою дитинкою ніхто не підтримав, був момент що чоловік казав випий таблетку щоб нічого не було, але слава Богу дитя таки народилось, всю вагітність її ніхто не запитав як вона, чи може їй важко чи як здоров"я ні такого не було, Вона, тобто свекруха приїхала та ще була вагітна, ну ні слова не запиталась як та. Коли родилось дитя свекруха затіяла ремонти. Моя коліжанка з дітками поїхала додому в село. А чоловік жив з мамою в місті, приїзджав твльки в гості, ну коли її батько не витримав зробив скандал , той приїхав забрав їх. Мама коліжанки поїхала закордон щоб трохи їй помогти, то що може присилає, бо ще без роботи, перебивальсь так.
Але життя не має вона в тому домі, бувало таке що "бабуся " накупляє цукерок, дасть тій старшій внучці пару шт і все, коли та бере сама, то вона каже, то мої цукерки я тобі вже дала.
Зварить їсти сама їсть, а коли вже не має з чого варити то невістці каже варити їсти.
Телевізор був у кімнаті коліжанки, то свекруня сиділа там і дивилась тел доти доки хотіла, і незважала на діток. Я її намовила купити тел. Взяла, в кредит, зате ніхто тепер не буде їй вказувати коли його дивитись.
А окрім цього сина має ще двох. З одною вже добра, а іншій лізе в одне місце сама.
Вчора вже так намовила свого синочка, що прийшов до дому п"янющий зробив скандал, все кричав що жінка погана, і її батьки також. А потім дійшло до того що вона каже я йду звідси забираю дітей і йду, а він каже мені Старшу залишай (не хочу імен називати) а ТУ(тобто молодшу) забирай. От вона вже взлилась на нього та як старша то дитина, а молодша ні, молодша то ТА???
Бо не тре було родити. оце життя. Лежала в лікарні з молодшою то свекруня ні копійочки не дала, бо сказала що та сама виновата що дитина хвора, тому не дасть нічого.
А сьогодні після їхньої сварки , вийшла зсвої кімнати як нівчом не бувало і дуже до тієї старшої внучки лізе цілуватись, а на молодшу не звертає уваги.
А чоловік протверезів і сьогодні прощення молить.
Ой багато розказувати, просто дивуюсь як та жінка так може. Ну це ж також чиясь дитина.
Soni, хочу сказати - не тільки свекруха тут винна, а той чоловік!!!!! Маминкин синочок - не люблю таких хлопів!!!!! Та буть ти хлопом: скажи,мам не лізь в моє життя,сам розберуся,не рухай моєї дружини,бо я її люблю і дітей люблю....а нє....то тільки маму слухає.....а мама тішиться,а як же.....язвочка така....йооооой(((((( шкода,мені таких невісток
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Христиночко та я згідна всі 1000% він як та тютя, а що їй бідній робити вдома ще 2 сестри є, вертатись не має куди, мусить то все терпіти, а він все тягне за мамою, ну буває часом що вступиться за жінку. Каже Ти в невістках терпи, і не плещи язиком то все буде добре.
Свекрухи бувають різні, але найкраще любити їх на віддалі. Взагалі, молодим важко жити зі старшим поколінням. Я б уже не змогла - це точно))) Навіть до батьків приїду - і вже через місяць рвусь додому.
Чомусь добрих сверух дуже мало. В мене свекруха теж не дуже, бо ж в неї є ще дочка. А до сина та його дітей їй байдуже. Одне добре вона мене не чіпає та і живемо ми окремо. Головне що мій чоловік біля мене. В мене теж два сини і я не знаю яка я буду свекруха. Я знаю що таке сверуха не дуже добра, то я буду намагатися бути другом для своїх дітей, любити своїх невісток, допомагати їм, бо тож вибір моїх синів, а як добре буде моїм дітям, то що ще потрібно матері. Не потрібно вказувати щось дітям, так чи не так вони щось роблять, ми теж не все одразу робили і вміли, треба робити скідку на вік. В мене є сусідка рано вийшла заміж, не все вміла робити, свекруха приїздила до неї і мила, і прибирала, і їсти готовила. З часом навчилася все робити. І нічого розумна людина ніколи нічого не сказала. Я вважаю що то не від великого розуму так робять, що гноблять невісток. Ще є також свекрухи, які ревнують своїх синочків до невісток .
Я вважаю що то не від великого розуму так робять, що гноблять невісток
ото є чиста правда, дуже гарний висновок...
І я б ше одне сказала... що невістки бувають дуже і дуже погані. Не можна всіх невісток захищати. Деколи дійсно синові життя псують і мама, якою б терпеливою не була, то вмішається все одно.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
А в мене,слава Богу,свекруха добра.Звичайно,що не завжди ми одинаково дивимось на світ(дуже величезна в нас різниця у віці,їй 75),але кожен вискаже свою думку, і все добре. Я завжди кажу:дай Бог кожному таку свекруху.
І в мене свекруха дуже хороша, дай Бог їй здоровя і довгих років життя. Ніколи в нас небуло проблем і сварок, як в мене з чоловіковими батьками , так і в чоловіка з моїми батьками. Але, то є свята правда, треба жити окремо від батьків( деколи краще недоїсти чи ущемити себе в чомусь), взяти і розїхатись(Маю на увазі з батьками.) Це дуже допомагає, особливо коли сварки кожен день , тоді ніхто не живе , а тільки мучуться один з одним.
Тож бажаю, щоб нас всіх розуміли наші свекрухи , а ми їх любили.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!