Дорога Ластівко!! Всім серцем вітаю з Днем народження!!! Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила твій дім, А серце щастям наповнялось! Хай життя в тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна!
Ластуню, щиро і сердечно вітаю Тебе із Днем народження!!! Хай Твоє життя завжди буде наповнене щастям, будь здоровою. І щоб Твоя душевна доброта завжди поверталась до Тебе сторицею!!!
Дорогі мої дівчатоньки, щиро дякую усім за привітання (і тут і телефончиком). ніц не святкую, переношу на Різдво ну і заодно в очікуванні на внучку, то ж не знаю як то буде і коли. Ще раз дякую Вам усім
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорогенька Ластівко!!! Від щирого серця прийміть найкращі вітання і щирі побажання міцного здоров’я, великого людського щастя, благополуччя, поваги від людей, любові від рідних та близьких. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.