Хай Новий рік у вишиванці Розбудить Вас щасливо вранці, І принесе у вашу хату Усмішок й радості багато. Розбудить приспані надії, Зерном і щастя Вас засіє, Зігріє миром і любов'ю І подарує Вам здоров'я!
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
З Новим роком!! Хай Новий рік з добром прийде, Здоров’я, успіх принесе, Різдво з колядою нехай завітає, І щастя безмежним благословляє! Хай щастить у добрих справах І працюється на славу, В Новий рік здійсняться мрії Втіляться в життя надії! Нехай небо посміхнеться І завжди все удається З Новим роком! В добрий час! Із Різдвом вітаю Вас! !
Рік коня не йде,а скаче, На хвості несе удачу, Цілий віз везе достатку, В Україну,в кожну хатку! Весело дзвенить дзвінками, Радість,щоб була між нами, Щоби жили ми,як у раю, З Новим роком вас вітаю!
Рік Новий - казковий час! Хай здивує щастям Вас Рік добра і рік кохання. Тож приймайте привітання: Будьте добрі та здорові, Побажаємо любові, Світла й радощів багато, Щоб життя було, як свято!
Дорогі господиньки! Щиро вітаю усіх з Новим 2014 роком! Усі ми покладаємо на новий рік багато нових сподівань, нових надій та мрій... Бажаю здійснення найзаповітніших мрій, сімейного затишку, любові, гармонії, нехай чудеса та приємні сюрпризи радують нас не тільки у новорічну ніч, а й протягом усього року...
Мої дорогі друзі, приємні знайомі та незнайомці Вітаю вас усіх з Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаю вам усього, що бажаю собі: здоров'я, кохання, здійснення мрій, фінансового достатку, щирої та гідної оцінки ваших добрих справ, розуміння та злагоди у ваших родинах, миру, душевного спокою, незабутніх миттєвостей життя, приємних сюпризів та самореалізації! Бажаю бути завжди (хоча б 364 днів позитивними, усміхненими, бажаними й востребуваними! І нехай Господь допоможе нам усім у тому, щоб усе це справдилося!
Нехай конячка привезе багато щастя в цьому році! А погане все, що даремно, забере з собою змія!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Вінчую Вам нині усі добрі люди Нехай Божа поміч завжди з Вами буде. Нехай тої днини, кожної години, Бог благословить, біда хай загине. Худібка здорова нехай ся плекає, А град, вогонь, хмара нехай Вас минає, ХРИСТОС СЯ РОЖДАЄ!
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Сію пшеницею,сію зерном Сію з душею і щирим добром. Сію в мережі,сію для всіх Щоб не минав Вас радісний сміх. Щоб ваше здоров'я,як кремінь було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість завжди була на порозі, А лихо в далекій і вічній дорозі. Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить, Убереже Вас від біди повсюди, Нехай несе Вам радість кожна мить, І благодать Господня з вами буде!!! Зі Старим Новим роком і Св.Василієм Великим!