Веселий день , весела новина : Ісус народився - маленька дитина ! Хоче вам слово Боже сказати , Благословення принести до хати ! Може в тій хаті кого бракує ? Може в тій хаті хтось гірко сумує ? Кого бракує - не забувайте , Хто гірко сумує - розвеселяйте ! Разом з Ісусом маленьким на сіні Христос ся Рождає на Україні !
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Різдвяна ніч, зоря і тиха свічка! Святковий стіл, колядка і дідух! Нехай любов Вас зігріває вічно, добро і мир до хати увійдуть!!! З Різдвом вітаю, гараздів бажаю, здоров’я міцного, кохання палкого, в кишенях достатку, на Багамах хатку!!!
Яскрава зірочка зійшла, Свята вечеря підійшла. Кутя, вареники, грибочки, Квасоля, риба, огірочки. Нехай лунає в хаті сміх, з Різдвом Христовим Вас усіх!!! Хай родиться в полі Жито й пшениця, Хай хліб-сіль будуть У Вашій світлиці. Щоб Ви в своїм домі Всі були здорові, І щоби було у Вас Усього доволі! Хай сипляться гроші Вам дощем із неба, Й Господь посилає Усе,що Вам треба! Хай щастя стукає у двері, Хай заходять до оселі Радість,злагода та спокій І любов на довгі роки! ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!!!
Вже коляда по світу ходить, А над вертепом зірка сходить, Де в яслах спить мале Дитя Це рід людський діждавсь Царя! Дай Боже, добрі люди й Вам, Прийняти у серця Царя любові, Він сповнить кожен дім добром Достатку всім буде доволі! В цей благодатний час, Коли Ангели сповіщають всім Добру Новину, Вітаємо Вас з Різдвом Христовим! Нехай Дитя Ісус благословить Вас та Вашу родину
Свята вечеря за столом, Для всіх вона сімейне свято, Різдва чекання і свічок вогонь, Дванадцять страв, гостей багато.
Щоб був добробут у сім’ї, Щастило в році щоб новому, Кутя на покуті стоїть, А ще узвар… І цього дому
Торкнувся промінь зірки, щастя мрій, І гомін, сміх дзвенить дитячий, Ідуть вечірники! Відкрий, Й поринь в своє дитинство наче.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Різдво - сімейне свято. Це свято радості і надії. Згадуються рядки Йосипа Бродського:
Страницу и огонь, зерно и жернова, Секиры острие и усеченный волос- Бог сохраняет все, особенно - слова Прощенья и любви, как собственный свой голос...
Я хочу побажати всім нам любові... Любові один до Одного, уваги, розуміння і прощення. Це те, що наближує нас до Бога, робить добрішими і чистішими. Зі святом вас, мої любі дівчатка!!!!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого