Нехай ясна зірка горить, не згасає. Бо радість велику вона посилає. В маленькій стаєнці, на клаптику сіна, Христос народився, Його ми славімо. Хай в вашу оселю добро завітає, Маленький Ісусик усіх пригортає. Нехай посилає здоров'я і ласку, й дарує вам довгу, різдв'яную казку. Хай радість й щастям наповниться дім, щоб добре жилося вам в році новім. Хай Ненька Небесна в опіці вас має, а Бог що родився многа літ посилає!
Хай Різдво з тим завітає, Чого серце забажає. Хай несе у кожну хату Щастя, радості багато, Хай смачна кутя Вам вдасться, Хай в сім’ї панує щастя. Щоб весела коляда В хату радість принесла. Христос рождається!
Бажаю вам добра, Від різдва і до Різдва, Щоб здоровям, щастям в хаті, Ви були завжди багаті. Спокій в домі, сонце ясне, Хай ніколи не погасне, Хай у добрі проживає Вся ваша родина. Колядуйте, веселіться, Бо весела днина. Я щиро бажаю веселих вам свят, Куті, пампу шків, українських коляд
Від куті і від Різдва Бог дарує нам дива. Щоб жили щасливо в мирі, В хаті чи міській квартирі. На покуті за столом Були б сало з часником, Ковбаса своя, гірчиця, Карасі в сметані, птиця, Ще й картопля не пісна, Добрий келишок вина... Щоб колядки скрізь лунали, Щиро Бога прославляли. А якщо чогось ще треба, Хай Господь пошле Вам з неба!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Маленький Ісусик не спить, не дрімає, Своїми руками весь світ обіймає, Всю Вашу хату, всюю родину, Кинь Боже оком на Україну! Може Вас в хаті хтось гірко сумує? Може Вас в хаті когось бракує? Хто гірко сумує -розвеселяйте, Кого бракує-незабувайте, Разом з Ісусом меленьким на сіні, Христос ся рождає на Україні!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Дорогі дівчата! Бажаю вам смачної куті, запашних пампушків та гучної коляди! Хай родинне тепло зігріває вас кожного дня, а маленький Ісусик дарує вам злагоду та ласку!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Бажаю Вам добра, Від Різдва і до Різдва, Щоб здоровям, щастям в хаті, Ви були завжди багаті. Спокій в домі, сонце ясне, Хай ніколи не погасне, Хай у добрі проживає Вся ваша родина. Колядуйте, веселіться, Бо весела днина. Я щиро бажаю веселих вам свят, Куті, пампушків, українських коляд. На столі Свята вечеря, вся родина за столом. Відкриває Ангел двері позолоченим крилом. Пахне снігом і кутею, сяє зірка, сніг рипить. І колядка над землею з добрим Ангелом летить. Христос народився! Веселих свят!!!
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
З Різдвом! Смачної вам вечері, духмяних добрих пампушок, хай щастя стукає у двері, нехай несе багатств мішок. Хай зірка з неба засіяє й освітить всеньку темноту, колядка гучно залунає й прославить тую ніч святу!
Хай ангел торкнеться вас ніжно крилом, зігріє вам серце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, оселяться щастя і спокій у нім! Христос народився!
Хай в році новім, при святому Різдві, всі мрії сповняться - давні й нові. Як тим Пастриям, хай вам ангел щоднині приносить додому приємні новини! Царі, що ітимуть Ісуса вітати, хай вступлять з дарами й до вашої хати!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого