Сійся родися жито пшениця, На щастя, на здоров'я, на Новий рік, Щоб Вам вродило, краще ніж вторік. У полі зерном, у дома добром, В печі пирогами, на столі хлібами, Хай буде Ваша хата, радістю багата, Хай славиться добром, медом, пивом і вином, Хорошими пирогами та щасливими піснями
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Тільки в нашого народу Є таке чудове свято, Щоби через дві неділі Новий рік знов зустрічати! Будьте ж вдвічі щасливіші, Ще й багатші,здоровіші, Радості на цілий вік Зичить Старий Новий рік!!! Хай прибутки та достатки Не минають Вашу хату, Хай ведеться й прибуває, Щастя хай Вас не минає, Радості на кожнім кроці В Старому Новому році!
Заздрить нам сьогодні світ, Що за старий новий рік, Замість гроші заробляти, Вам лише би святкувати. Ми ж усе в житті встигаєм, Ми святкуєм й заробляєм, І у колі друзів миті, Просто щастям називаєм! З старим новим роком!
Сію,сію,засіваю- Вашу хату не минаю. З Новим Роком йду до хати, Щось Вам маю віншувати. Щоб в достатку було сала І свиня Вас не кусала. Щоб мали маму і доброго тата, Щоб була Ваша хата на гроші багата. Щоб чехи хати мурували, Італійці самотніх доглядали, Щоб поляки в Вас трави косили, Німці загрібали, А москалі зі стайні гній викидали. Хай все це збувається, З Новим Роком, Христос Рождається !!!!
На Йорданських водах чистих омивав Іван Христа,— Світлом променів сріблистих звіншувалась радість та.
І озвався з неба голос: «Це мій любий серцю син!» І Іван склонивсь, як колос, як за ясним світлом дим.
Поклонімся й ми Христові в цім святім величнім дні — Він з великої любови схоронить нас від нужди.
Поклонімся й ми Христові своїм колосом діянь, Бо Христос у кожнім домі, поміж вірних християн
З вечерею усіх смачною, з Йорданською святою водою! Щоби Ісус, що охрестився, Завжди в потребі заступився, За весь Ваш рід і за родину, За нашу неньку Україну,
Христос хрестився у Йордані.
--------------------
Вітаю всіх зі Святом Водохреща! Води йорданської рукою я торкнусь, Почую Господа, у вдячності схилюсь. Опівночі великі чудеса: Вщухає вітер і панує тиша, І відкриваються усім нам небеса, Прислухайся до вічного ти лишень. Вода хвилюється, цілющою стає, Добром, любов’ю заблищить краплина, Всьому навколо сили додає - Із серця радість, наче пісня лине.
Зірниця з неба світло кидає Ісус сьогодні хрещення приймає Нехай ця зірниця в Йорданськії свята Несе всі злагоди до Вашої хати. У Йорданську цю годину Віншую Вашу всю родину Хай рід Ваш славиться в народі Хай прибуває в Вашім роді. Я Вас усіх поздоровляю, Щастя радості бажаю. Нехай же справді буде так Як ми собі бажаєм Щоб не згасав Йорданський знак Над нашим рідним краєм Веселіться всі Христос ся Хрещає!
Відчиняйте двері ясенові, бо Різдво ступає на поріг знак добра, господньої любові в світлі Вифлиємської зорі! Хай це свято лине в кожну хату, в кожнім серці свій залише слід будьте дужі, щирі і багаті щастя вам і довгих многогих літ!
Христос ся Рождає!
--------------------
Від усього серця шлю вітання всім господинькам! Нехай маленький Ісусик благословить Ваші родини і пошле Вам здоров'я, любов, злагоду, достаток та мир в Ваші серця і в нашій Україні!!! Христос ся рождає!!! Славімо Його!!!
Хай родиться в полі Жито й пшениця, Хай хліб-сіль будуть У Вашій світлиці. Щоб Ви в своїм домі Всі були здорові, І щоби було у Вас Усього доволі! Хай сипляться гроші Вам дощем із неба, Й Господь посилає Усе, що Вам треба! Хай щастя стукає у двері, Хай заходять до оселі Радість, злагода та спокій І любов на довгі роки! ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!!!
УСІЙ УКРАЇНІ - МИРУ, ЗЛАГОДИ І БОЖОЇ ОПІКИ! ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!
--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам