Прийміть сердечні вітання з наступаючими святами Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай ці чудові зимові свята будуть радісними та щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять душу. Хай завжди з вами будуть удача й успіх, а в домі — світло та радісно від любові й добрих новин, щастя і достатку, виконання всіх бажань.
Здоров’я, добробуту, сімейного затишку вам і вашим рідним! Нехай сяйво Різдвяної зірки захищає вас від біди. Здоров’я та успіхів вам у новому році !
p.s Не знаю чи зможу зайти в інтернет під час свят (їдемо у відпустку), тому вітаю вас усіх наперед
ДОРОГА ДРІМФУДІВСЬКА РОДИНО вітаю з наступаючими РІЗДВ"ЯНИМИ СВЯТАМИ!
Хай в ваші вікна стукає колядка, А на столі і свічка, і кутя. Вже сповістила зіронька на небі, Що в яслах народилося Дитя! А оченята сповнені любові І посмішка весела і легка В Різдв"яну ніч хай вас благословляє Ісусика малесенька рука! ВЕСЕЛИХ СВЯТ!
PS.і я вітаю наперед, бо під час свят не зможу з вами спілкуватись, так як їду до батьків.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Сядемо до столу всі на Святий вечір. Сяйво загориться в кожному вікні. І на Україні, і в краю далекім, Там, де б’ється серце нашої рідні. Щасливого Вам Нового року
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Яскрава зірочка зійшла, Свята вечеря підійшла: кутя, вареники, грибочки, фасоля, риба, огірочки... Нехай лунає в хаті сміх - з Різдвом Христовим вас усіх!
Вітаю з Різдвом Христовим та Різдв’яними святами! Бажаю щоб з першою різдв’яною зіркою у Ваш дім зійшло Боже благословення, щастя, здоров’я, добробут, мир і злагода!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Нехай Ісус Христос рожденний, Що приходить в світ, Дасть вам вік прожити. Многих вам і благих літ! Щоб Ісус маленький, Що родився нині, Приніс щастя й радість Всій вашій родині. Хай вашу хату зло обминає. Живіть в мирі й злагоді- Христос ся Рождає!
На столі свята вечеря, вся родина за столом, відкриває Ангел двері позолоченим крилом. Пахне хлібом і кутею, сяє зірка,сніг рипить і колядка над землею з добрим Ангелом летить! З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
З Різдвом! Смачної вам вечері, духмяних добрих пампушок, хай щастя стукає у двері, нехай несе багатств мішок. Хай зірка з неба засіяє й освітить всеньку темноту, колядка гучно залунає й прославить тую ніч святу!
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...