У кожної страви своя "душа". Якщо, скажімо вареники для українця - це затишний вишневий садок і домашнє урочисте застілля, то куліш - це степові вітри, глибокі соковоті трави, нестримний поклик дороги, козацька воля. На народній картині зображені два запорожці, один з яких варить на тагані куліш. Під козаком можна прочитати такий напис: "Хоч я в степу веселюся, одним кулешем похмелюся".
Більшість батьків не раз стикалися з вередливим дитячим "Не хочу!" До яких тільки хитрощів вони не вдаються, щоб нагодувати дитину. Але іноді "нерви здають" навіть у найтерплячіших, найспокійніших мам, коли на всі вмовляння з'їсти хоч ложечку каші у відповідь чують: "Не буду!" Як же ж боротися з упертим "Не хочу, не буду"?
Цибуля багата на один з найсильніших флавоноїдів - Quercetin'o. Дослідження показують, що цибуля зменшує ймовірність розвитку раку. Склянка містить 61 калорію, 3 г вуглеводів і 0 г жирів. Порада: Порізана цибуля допоможе підвищити місткість харчових речовин....