7 жовтків 750 г муки 375 г маргарину 6 ст. л. сметани 1,5 ст. цукру 1 ст.л. розпушувача
Сирна маса: 500-600 г сиру 2 яйця 50 г вершкового масла цукор, родзинки Макова маса: 0,5 л маку відварити, перемолоти через м'ясорубку 2 рази 2 жовтки 4 збитих білка 1 ст. цукру 50 г вершкового масла 0, 5 ч. л. розпушувача ванільний цукор, горіхи
7 яєць 4 ст муки 200 г сметани 200 г цукру 1,5 ст. л. розпушувача 350 г маргарину 1-2 ст. л. какао 200 г маку 2,5 ст. цукрової пудри 200 г кокосової стружки
3 білки збити з одним стаканом цукру до 3 жовтків додати 8 ст. л. води З'єднати білки з жовтками і ввести 1 ст. муки і 1 ч. л. амонія (амоний погасити 1 ст. л. молока) Пропорція на один корж Другий такий же, лише додати какао або мак.
Маса 200 г різноколірного мармеладу порізати шматочками 200 г зефіру порізати 1 упаковка крекера з какао (~250 гр) поламати шматочками 200 г арахісу 1 банку вареного згущеного молока + 300 г масла перемішати і додати все остальне