250 г знежиреного сиру 250 г муки 250 г вершкового масла 1 цибулина 2 ст. л. рослинної олії 2 ст. л. сметани 250 г моркви 250 г цукіні перець 1 білок 1 жовток
Тісто 100 г розм'якшеного масла 50 г маргарину 3 жовтки 150 г цукру 1 ст. л. розпушувача 2 ст. л. сметани приблизно 400 г муки 3 білки 100 г цукру 50 г кокосової стружки вишні
(Яєчний лікер і консервовані вишні нададуть особливого смаку)
Для тіста: 3 яйця 125 г цукру 200 г меленого фундука 1 щіпка розпушувача Для начинки: 700 г консервованих вишень 1 ст. л. крохмалю 1 пакетик ванільного цукру Для прикраси: 400 г вершків 1 пакетик ванільного цукру 2 пакетики закріплювача вершків 100 г яєчного лікеру
Порада: для начинки можна використовувати не лише вишню, але і інші консервовані фрукти. До горіхового тіста прекрасно підходять груші і персики.