Інгредієнти:
120 мл еспрессо
4 чайні ложки желатину
450 мл води
60 г коричневого цукру
Для соусу:
125 мл жирних вершків
125 мл кокосового молока
3 жовтки
40 г цукру
Приготування кубиків:
Розчиніть желатин в холодній воді. Доведіть до кипіння в невеликій каструлі постійно помішуючи, коли закипить додайте коричневий цукор і еспрессо. Візьміть квадратну ємність розміром близько 16х16 см, постеліть на дно фольгу і влийте желатиновий розчин. Охолоджуйте желе протягом 6:00 або просто поставте в холодильник на ніч. Коли желе застигне, дістаньте фольгу і поріжте його на кубики.
Приготування кокосового соусу:
Змішайте вершки і кокосове молоко, розігрійте в невеликій каструлі.В мисці змішайте 3 жовтки і цукор. Продовжуйте змішувати поки маса не стане густішою і блідою. Влийте гаряче кокосове молоко з вершками. Гарненько перемішайте. Перелийте назад в каструлю. Постійно помішуючи, прогрівайте соус кілька хвилин на повільному вогні (не даючи йому закипіти). Процідіть соус через сито.
Подавайте кубики з кавового желе з кокосовим соусом.
За відсутність кокосового молока, кавове желе можна подати просто зі збитими вершками. Я спробувала зі збитою сметаною. Теж дуже смачно!
Такий десерт дасть вам хороший заряд енергії на весь день!
Спеціально для відвідувачів
http://dreamfood.uaРецепт з
Cook it.