500 г очищеної і нарізаної кубиками картоплі
2 ст. л. рослинної олії
25 г вершкового масла
1 дрібно нарізана цибулина
1 ч.л. паприки
дрібно рубаний кріп
Покладіть картоплю в каструлю з холодною соленою водою. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин. Злийте рідину, відкиньте на друшляк. Обсушіть картоплю.
У невеликій каструлі з товстим дном розігрійте обидва види масла. Спассеруйте цибулю до золотистого кольору. Додайте паприку і смажте ще 1 хв.
Покладіть картопляні кубики і смажте, помішуючи, на сильному вогні 1-2 хв. Посоліть за смаком.
Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і готуйте, поки картопля не стане м'якою. Періодично струшуйте пательню. Посипте кропом і подавайте.
Журнал "Вкусно и легко" №5 (2008 г)