300 грам мякого масла
150 грам цукрової пудри
10 грам ванільного цукру
щіпка солі
4 жовтки
300 грам муки
глазур, або шоколад для декорації
Масло збити міксером до пухкого, поступово додати пудру, ванільний цукор, сіль і жовтки. Збивати до однорідної пухкої маси. Потім, зменшуючи обороти міксера) поступово всипати муку. Тісто виложити на, всипану мукою, дошу і розкачати товщиною 5 мм. Витиснути печево, виложити його на , вселену пергаментом, протвинь і випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольрору. Коли тістечка остинуть, прикрасити їх глазуррю, або шоколадом за смаком.
Я прикрашала айсінгом і кандуріном!!
Спеціально для відвідувачів [url=http://]http://dreamfood.ua/[/url]Рецепт від GELLWE