Вершки (20% жирності) - 200 грам
кокосова стружка - 200 грам
вершкове масло - 50 гр
цукор - 80 гр
молочний шоколад 300 грам
- на маленькому вогні розтопити масло цукор і вершки, недоводячи до кипіння
- висипати кокосову стружку і добре перемішати масу, якщо забагато рідини, то можна ще хвилинку потримати на вогні
- поставити в холодильник на 1 год
- коли маса застигне- формувати кульки у вигляді цукерок, виложити їх на встелену пергаментним папером форму і поставити в морозилку на дві години
- потім розтопити шоколад на водяній бані і , тримаючи паличкою цукерки, мокати їх в розтоплений шоколад і знову виложити на пергамент
- бажано не всі цукерки зразу витягати з морозилки, бо ті, що чекають своєї черги, починають топитись....
Хочу сказати, що цукерки надзвичайно смачні, навіть смачніші за фірмове баунті!!!!!
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.uaРецепт взяла на http://vkontakte.ru/just__cookРАЙСЬКА НАСОЛОДА!!!!!!!