Шалена вишня-чудовий десерт для НОВОРІЧНОЇ НОЧІ!!!500 грам десертного вина-бажано кагору, але я брала "мікадо", теж дуже смачно.
25 грам желатину
200 грам вишневого компоту, або, в міру солодкого, соку
дрильовані вишні
70 грам вершків- 10%
2 ст. лож. цукрової пудри
0,5 пачки згущувача для вершків
Желатин залити холодним компотом і зачекати, щоб желатин набрав вологи. Потім желатинову масу розтопити у мікрохвильовці до повного розчинення. Вино зєднати з розтопленим желатином і налити у форми для застигання. В желе покласти декілька вишеньок (кількість за бажанням).
Вершки збити з цукровою пудрою і згущувачем до стійкого крему.
Десерт прикрасити кремом і охолодити!
Враження- після двох порцій десерту,життя стає яскравішим!!!))))) Спеціально для відвідвідувачів http://dreamfood.ua Рецепт спробувала в одному кафе в Запоріжжі і зробила його навмання! Але коли спробувала його вдома,то було ще смачніше ніж в кафе)))