Тісто: 600 г борошна 250 г вершкового масла 250 г цукру 4 яйця 3 ст. л. олії 1 ст. л. розпушувача 1 пачка ванільного цукру
Крем: 250 г вершкового масла 250 г цукрової пудри 1 потертий на дрібній терці лимон (цілий) 500 г перемеленого сиру
Помадка: 2 ст. л. сметани 4 ст. л. цукру 50 г вершкового масла
Тісто:
Жовтки відокремити від білків. Білки збити. Все інше перемішати, збиті білки додати в останню чергу. Випекти три коржі.
Перекласти кожен корж кремом.
Зверху покрити помадкою. Інгредієнти для помадки на водяній бані проварити, поки цукор не розтане.
P.S. Я покривала зверху шоколадною глазур'ю.
|