Тісто:50 г дріжджів
1 скл. теплого молока
6 ст.л. цукру
1 яйце
3 ст.л. топленого масла
2-3 ст.л. води
щипка солі
500-600 г борошна
Дріжджі розтерти з 3 ст.л.цукру і 3 ст.л.борошна. Долити тепле (не гаряче) молоко, розмішати і залишити в теплі на 30 хв., щоб підійшло.
Додати решту інгрідієнтів і замісити нетуге тісто. Залишити в теплі ще на 1 год.
Форму (25 на 35 см) змастити олією, тісто злегка вимісити , розкачати і викласти в форму. Відставити.
Тим часом готуємо
штрейзель:
2 ст.л. цукру
2 ст.л. масла
4 ст.л. борошна
Розтерти виделкою на крихту.
На тісто викласти 2 скл. вишень (в мене заморожені) і посипати штрейзелем.
Випікати при 180*С приблизно 1 год.
Смачного !Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/За рецепт дякую цьому чудовому сайту