Відварюємо картоплю в мундирах, очищаємо та перемелюємо на м'ясорубці.
Добре утрамбувати картоплю, розгладити та поділити умовно на 4 частини. Одну частину вийняти і в це місце засипати муку.
Потім повернути ту частину картоплі, котру вийняли назад, та добавити солі, перцю, 1-2 яйця і вимішати. Робити невеличкі кульки і посередині дірку.
Кидати в киплячу, підсолену воду і виймати, коли спливуть наверх.
Смакує з підсмаженою цибулькою, шкварками або з чим собі там хочете))))
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт привезла моя мама з Польщі, каже що там їх так готують. Вони дуже м'якенькі виходять, якраз чудові пропорції для кльоцок.