Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з круп » Кров'янка з гречкою
 

Кров'янка з гречкою

30 січня, 2011  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Страви з круп
 

Кров'янка з гречкою



1 літра речаної крупи
1літра крові
350 грам сала
100 грам м'яса
3-4 цибулини
200 грам молока
сіль, перець до смаку
3 тонких почищених кишки

Гречану крупу відварити. Кров, сало і м'ясо змолоти на м'ясорубці. Цибульку дрібненько порізати і посмажити на олії. З'єднати всі інгредієнти і добре вимішати, щоб була однорідна маса. Начинити легенько кишки приготовленим фаршем. В кількох місцях перев"язати ниткою формуючи ковбаски. Начинені кишки опускаємо в киплячу воду і проваруєм кілька хвилин, щоб знову закипіло. Запікаєм в духовці до готовності або смажимо на сковорідці.


Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт взяла з strjapuha.com/item/2256


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Натонька (30 січня 2011 22:24)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Як ти начиняла ті кишки? Маєш таку машину? (чи як там її laughing ) Я б хотіла таке вдома зробити та не маю тої штуки...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: нетік (30 січня 2011 22:35)


Група: Модератор
Коментарів: 75
в мене є така спеціальна трубка, що прикручується до м"ясорубки, через неї ще роблять ковбасу. але моя свекруха начиняє просто ложкою....


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#3 написав: Натонька (30 січня 2011 22:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
О, та.. про ту трубку я й думаю.. в нас дома колись така була, як часто коптили ковбаси всякі.. тепер десь то всьо тю-тю... Цікаво чи оце реально так ложкою файно зробити..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: uliana_y (30 січня 2011 22:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Моя любов - кишка))Мама тільки через трубку робить.Вона на базарі продається.Ложкою!??Напевне треба навики мати))


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#5 написав: мари4ка (30 січня 2011 22:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
Цитата: uliana_y
Ложкою!??Напевне треба навики мати))

Ніякі навики не треба мати,тог не ковбаса,набивати міцно кишку не треба! Просто треба накидати ложкою та й все!
Моя мама ще робила так: обрізала пласмасову пляшку,кишку натягала на горло пляшки,а в обрізану частину накидала кровяну массу і потрясувала.Масса зручно начиняла кишку,і ніякого приспособління не треба)))
 



#6 написав: нетік (30 січня 2011 23:03)


Група: Модератор
Коментарів: 75
я згідна з Марічкою. там справді неважко. начиняти треба нетісно, перев"язати ниткою і при варінні воно набуває потрібної форми...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#7 написав: лідуся (31 січня 2011 20:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 9
Натонько дуже легко напихається з допомогою горлишка від пластмкової пляшки. як розказала Марічка. Я теж так роблю. але оце молоко куди . в уже готову кашу. Поясніть тлумкові. і що воно дає.
 



#8 написав: нетік (31 січня 2011 21:08)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: лідуся
але оце молоко куди . в уже готову кашу. Поясніть тлумкові. і що воно дає.

молоко додавати при остаточному перемішуванні маси. воно використовується для пом"якшення маси.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#9 написав: sunnygirl (3 лютого 2011 14:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Нетік дякую за рецепт давно шукала смачний рецепт кровянки якраз маю кров і кишки як буде час приготую.
 



#10 написав: Маруся (3 лютого 2011 17:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Дуже цікаво, а чому додається молоко? О вже дочитала. feel
Ми з чоловіком робити так самінько, тільки я давала не сало а бекон перемелений і без молока.
 



#11 написав: lana (18 серпня 2011 08:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 45
А ми так само, тільки замість цибулі додаємо часнику багатенько. Дуже любимо. А коли кишок немає, то запікаємо в духовці у змащеній формі. Коли вистигне, добре ріжеться квадратиками.Молоко додаю обов"язково.
 



#12 написав: marinka (8 вересня 2011 13:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
То є смакота! А ще коли тільки тільки з пилу-жару, ням-ням!
 



#13 написав: MARIA G. (11 червня 2012 13:11)


Група: Гості
Коментарів: 0
ДУЖЕ СМАЧНО.ДЯКУЮ
 



#14 написав: Darka (4 січня 2013 08:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Чуть не вдавилась слиною,я тої кровянки хочу вже з 10 років.Сама незроблю,бо небачила крові в продажі.Один раз попалась але була якимись кусками ,не то заморожена.Побоялась спортити собі апетит на справжню кровянку lol .


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 5
Гостей: 3
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100