1 літра речаної крупи
1літра крові
350 грам сала
100 грам м'яса
3-4 цибулини
200 грам молока
сіль, перець до смаку
3 тонких почищених кишки
Гречану крупу відварити. Кров, сало і м'ясо змолоти на м'ясорубці. Цибульку дрібненько порізати і посмажити на олії. З'єднати всі інгредієнти і добре вимішати, щоб була однорідна маса. Начинити легенько кишки приготовленим фаршем. В кількох місцях перев"язати ниткою формуючи ковбаски. Начинені кишки опускаємо в киплячу воду і проваруєм кілька хвилин, щоб знову закипіло. Запікаєм в духовці до готовності або смажимо на сковорідці.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт взяла з strjapuha.com/item/2256