на 6 порцій:
600 г філе індички
3 великих помідора
300 г морських гребінців (можна замінити грибами)
1 цибулина
200 г тертого сиру
100 г креветок
2 ст. л. майонезу
сіль, перець
Чистимо креветки і підготовляємо морські гребінці.
Ріжемо філе індички на порційні шматки
Легенько відбиваємо м'ясо. Солимо та перчимо його.
Тремо сир твердих сортів на крупній терці
Змащуємо лист для випічки олією
Викладаємо на лист відбивні, зверху цибулю, нарізану кільцями, морські гребінці та креветки
Зверху викладаємо нарізані кружечки помідорів
Змащуємо кожен шматочок майонезом
Акуратно посипаємо сиром так, щоб сир був на м'ясі, а не на листі.
Запікаємо в духовці 15-20 хвилин до рум'яної скоринки
Викладаємо готову індичку на листки салата та прикрашаємо солодким перцем та зеленню
Матеріал надано видавництвом "Ранок" екслюзивно для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги О. Сумської "Готовим вместе" Книгу можна замовити на сайті http://www.ranok.com.ua/