На 4 порції
300 г курячого філе
1 яйце
одна морквина
1 цибулина
1 картоплина
1 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. олії
1 ст. л. манної крупи
сіль, зелень
Дрібно ріжемо цибулю
В кастрюлю з товстим дном вливаємо олію
Засипаємо цибулю в кастрюлю
Добавляємо порізану морквину
Тушкуємо на маленькому вогні 2-3 хв. постійно помішуючи
Вливаємо в кастрюлю 1,5 л кип'ятка
Солимо
Кладемо картоплю порізану брусочками
В м'ясорубці або блендері подрібнюємо м'ясо
Фарш солимо, перчимо, добавляємо яйце і добре перемішуємо
Формуємо фрикадельки, занурюючи в тарілочку з водою
Сформовані фрикадельки вкидуємо в кастрюлю з овочами
Варимо 10 хвилин і всипаємо манну крупу
Добавляємо вершкове масло
Підготовлену зелень дрібно ріжемо і добавляємо в кастрюлю. Зразу ж накриаємо кришкою і знімаємо з вогню
Суп розливаємо по тарілках. Рекомендую подавати з сметаною
Матеріал надано видавництвом "Ранок" екслюзивно для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги О. Сумської "Готовим вместе" Книгу можна замовити на сайті http://www.ranok.com.ua/