0,5 л бобу (свіжого) 300 г нежирної свинини сіль та перець 1 ст. л. кетчупу або 1 помідор 2 ст. л. сметани 1 ст. л . олії
Біб відварити в підсоленій воді до готовності (20-25 хв). М"ясо змолоти, додати спеції та сформувати маленькі кульки. Фрикадельки викласти на пательню і обсмажити на олії 3-4 хв , перемішуючи. Залити 200 мл підсоленої води з 1 ст. л кетчупу ( або змеленим 1 помідором). Тушити 15-20 хв під кришкою на маленькому вогні. За цей час рідина випарується (якщо залишилась, то злийте). Додати сметану та всипати зварений біб. Протушити 3-4 хв. Смачного :)
Джерело: рецепт авторський)))
|