Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Мазурок бісквітний
 

Мазурок бісквітний

26 січня, 2010  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Все інше, Українська кухня
 

Мазурок бісквітний


150 г борошна
100 г вершкового масла
100 г цукру
3 яєць
50 г родзинок
50 г горіхів
ваніль
100 г мигдалю

У макітрі розтерти жир з цукром та яйцями, всипати борошно, і все розтерти добіла. Цю масу накласти в тортівницю шаром 1 1/2 см, посипати родзинками, посіченими горіхами, мигдалем та 2-3 ст. л. цукру. Пекти в гарячій духовці (210-240С) протягом 35 хв. Ще гарячим мазурок порізати і посипати цукровою пудрою з ваніліном.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з книги Д. Цвек "Печиво" (1992)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: sunnygirl (26 січня 2010 17:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
мазурок дуже симпатичний
 



#2 написав: Коко Шанель (27 січня 2010 07:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Нат! Мазурок чудесний! А що то там так таке апетитне виглядає зверху розрізане? Горішок мигдальний , либонь? lol Клас...фотка- супер.!
 



#3 написав: Натонька (27 січня 2010 10:11)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Дякую, дівчата)
Та, то там мигдальний горішок smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: marinka (27 січня 2010 13:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Мазурок супер пухкенький winked
 



#5 написав: Маруся (27 січня 2010 21:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Я подібний пляцок роблю з яблуками, але вже йду включати міксер в роботу. Так хочеться чогось файного до кавусі.
 



#6 написав: gutka (28 січня 2010 07:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
я також вранці гортала Д.Цвек саме на мазурках, а ти вже спекла таку смакоту, дуже апетитно
 



#7 написав: Софія06 (28 січня 2010 18:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
Але цікаво!!!!! А яка назва я ще такого не чула, але хотіла б попробувати!!

Натонько, а чого ти свою сторінку не вивела у ту частину "Що нового на форумі?", а то я все пропускаю, що ти новенького зробила!!!
 



#8 написав: лідуся (31 січня 2010 13:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 9
Натонько ,а чи не треба сюди розпушувач.Мазурок підросте.
 



#9 написав: Натонька (31 січня 2010 13:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Не потрібно. Все гарно підростає і так smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100