Соус: 100 г олії
3-5 нарублених зубчика часника
зелень петрушки, трошки солі
700 г філе риби (я мала хек)
1 качан капусти
4-5 кусочків розмоченого в воді хліба
1-2 цибулини
сіль, чорний перець
Рибу пропустити через мясорубку разом з розмоченим хлібом і обсмаженою на олії цибулею, посолити, поперчити і ше раз пропустити через мясорубку.
Я дала туди ще яйце, хоч по рецепту не йшло.
Отриманий фарш загорнути в ошпарені листя капусти (завернути в виді конвертиків). Скласти в каструлю, залити водою і тушкувати в духовці до готовності. Подати до столу, поливши соусом.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з газети "Кухня" №9 (2002)