500 г курячої печінки 4 цибулі 200 г твердого сиру 1 пучок зелені петрушки 40 г вершково-рослинної суміші (наприклад "Тульчинка") 150 мл олії 250 мл молока 6 яєць 350 - 400 г муки (міряти склянкою 250 мл) 18 г порошку до печива 20 г цукру 10 г солі 0,5 г кофейної ложечки перцю
Цибулю і моркву нарізати кубиками і обсмажити в вершково-рослинній суміші до золотистого кольору. Додати нарізану дрібними кусочками печінку і обсмажувати ще 5 хв. Посолити і поперчити до смаку. Додати цукор і перемішати. На терці з великими вічками потерти сир, посікти петрушку. Збити яйця з молоком і олією. До збитої яєчно-молочно-олійної суміші додати натертий сир, петрушку, борошно і порошок до печива. Ретельно розмішати і додати охолоджену обсмажену з овочами печінку. Ще раз гарно вимішати. Всю суміш вилити в форму вистелену пергаментом. Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хв.
З такої кількості продуктів в мене виходить 2 хлібці спечених у формах для кексів розміром 27х10 см.
Джерело: від співпрацівниці
|