Для млинців:
1 ст. молока
1-2 яйця
2-3 ст. л. муки
щіпка соли
1 ст. л. олії
Для начинки:
0,5 кг грибів
150-200 г курячого філе
2 цибулини середньої величини
100 г сиру твердого
Посмажити млинці, краще на маленькій сковорідці і потонші.
Відварене куряче м'ясо перекрутити на м'ясорубці або дрібно порізати.
Гриби шампіньйони перекрутити і обсмажити з цибулею.
Змішати гриби з курячим м'ясом і начинити млинці у вигляді торб (зав'язки - колечка маринованої цибулі).
Перед вживанням полити майонезом, посипати твердим сиром і поставити в духовку на 5-7 хв.
Подавати блюдо гарячим.
Журнал "Люблю готовить" №4 (2007)