|
Тісто: 350 мл молока 2 яйця 1 ч. л. цукру 1 ч. л. солі борошно
М'ясний припік: 200-300 г вареного м'яса 1 цибулина 2 ст. л. олії сіль перець
Припік з цибулі і зелені: 1 цибулина 1 пуч. зеленої цибулі кріп петрушка
Добре розігріти сковорідку з олією, викласти 2 столові ложки м'ясної начинки. Зверху налити тісто, посипати дрібно порізаною зеленою цибулею, петрушкою, кропом. Зверху викласти тоненько порізані кружельця цибулі. Коли млинець підрум'яниться з одного боку, перевернути його на інший і підрум'янити. Подавати такі млинці скрутивши одні м'ясною начинкою вгору,інші вгору з цибулі і зелені. Варіанти припіків: варені рублені яйця, зелень, м'ясо варене, риба варена, варені (тушковані) гриби, подрібнені овочі, фрукти...
|
|