Для млинців:
3 яйця
6 ст. л. муки
сіль, цукор
молоко
5 ст. л. олії
Для начинки:
1 ст. маку
цукор за смаком
Для крему:
2 ст. сметани
цукор
ваніль
Яйця збити з цукром, сіллю, помалу додаючи муку. Долити молоко, так, щоб вийшла рідка маса і додати в кінці олію. Випекти млинці.
Мак залити окропом і дати трохи настоятися, потім злити воду, висипати мак в ступку і розтерти його разом з цукром. Можна пару разів перемолоти на м'ясорубці.
Збити сметану з цукром і ваніллю.
На готовий млинчик тонко намазати мак і скрутити трубочкою.
Трубочку розрізати на 3-4 маленькі частини. Виложити в креманки и полити кремом.
Журнал "Люблю готовить" №3 (2007 р)