2 курячих філе
500 г грибів
1 ст. квасолі
100 г сиру
майонез
1 цибулина
1 морква
4 ст. л. томатного соусу
сіль, перець
Куряче філе порізати на порційні шматочки, відбити, посолити.
Квасолю відварити до готовності.
Гриби на рослинній олії обсмажити з порізаною цибулею, додати квасолю.
Моркву потерти на дрібній терці, полити томатним соусом, додати до грибів і потушкувати 10-15 хвилин.
Форми для кексів застелити фольгою, змастити маслом, викласти куряче філе, злегка придавити краї і викласти начинку.
Посипати тертим сиром, полити майонезом і поставити в духовку на середній вогонь на 15-20 хвилин.
Журнал "Люблю готовить" №6 (2008 р)