- Морозимо сосиску, тремо на терці, мастимо хліб майонезом і посипаємо тертою сосискою, смачно і практично, а головне - багато, однієї сосиски вистачає на 5-10 бутербродів
- Якщо голод не дає заснути - швидко випити 2 стакани води і лягти спати. Мозок не відразу зрозуміє, що шлунок обдурили.
- Якщо чорний хліб натерти часником, він пахне ковбасою
- Якщо заморозити яйце і покласти на сковорідку, вийде яєчня з 2ма жовтками.
- Чай можна заварювати 7 разів. На восьмий раз чаїнки спливають, щоб поглянути на цього жлоба.
- 1 пакетика з чаєм вистачає на декілька використань.
- а замість суші можна прекрасно наліпити колобків з рису з шматком крабової палички і огірка усередині, 1 пачки паличок вистачає на 20 порцій роллів каліфорнія.
- збирати гриби і ягоди, продавати, їсти самим.
- якщо вино розбавити навпіл водою з-під крана, то смак навіть покращає.
- щі з кропиви, лободи і дикого щавлю набагато смачніше і корисніше за щі на шматку свинячої вирізки
- У фарш для пирогів кладемо 30% м'якоті чорного хліба. Ретельно перемішуємо і присмачуємо перцем. Підсумок такого маневру - або на 30% більше готової продукції, або на 30% нижче витрата м'яса.
Чорний хліб, обвуглений на сковорідці з нерафінованим маслом, за смаком невідрізнити від жареної кров'яної ковбаси.
- Яєчню можна смажити не на плиті, а на прасці - це значно скорочує витрату електрики.
Беремо банку від тушонки НЕ миючи і НЕ віждшкрябуючи від жиру - це економить масло і придає м'ясний смак. Одна людина тримає праску платформою вгору. Друга ставить на неї банку, і після розтоплення жиру розбиваємо туди яйце. Коли яйце готове, беремо банку брезентовою рукавичкою або ганчіркою, яйце витрушуємо на тарілку і повторяємо все те саме з наступним яйцем.