250 г маргарину
1 яйце
сіль, мука
Для начинки:
2 морквини
2 цибулини
300 г грибів
1 плавлений сирок
3 сирих яйця
сіль, перець, олія
Маргарин розтопити, додати яйце, сіль, муку і замісити м'яке тісто.
Начинка. Потерту морквину, порізані пластинками гриби і порізану півкільцями цибулю окремо підсмажити на олії. Підсмажені продукти охолодити, з'єднати з потертим на крупній терці плавленим сирком, додати 2 яйця, посолити, поперчити.
Тісто розділити на 2 частини і кожну розкатати.
Першу частину тіста викласти на змащене деко, потім викласти начинку і накрити другою частиною тіста.
Кінці пирога защипнути, а верх змазати збитим яйцем.
Випікати у розігрітій духовці до появи рум'яної скоринки.
Журнал "Люблю готовить" №11 (2008)