Маргарин перетерти з борошном, додати соду (гашену оцтом), сіль, сметану. Замісити тісто, щоб було м'яким, і поділити на дві частини. Покласти в холодильник.
У цей час готуємо начинку. Натираємо на терці сир, додаємо яйця, перець, зелень ( якщо плавлений сирок з добавками то зелень і перець не потрібно)
Одну частину тіста розкачуємо, викладаємо на застелену пергаментним папером форму (можна викласти в гусятницю), зверху викладаємо начинку.
Пиріг накиваємо частиною розкачаного тіста і ретельно защипуємо краї.
Зверху сирний пиріг можна змастити жовтком. Проколюємо зверху вилкою.
Пиріг ставимо у розігріту духовку і печемо 20-30 хв при 180 градусах.
У мультиварці печемо 30-35 хв
Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою або сірником.
Я пекла і в мультиварці, і в гусятниці, і в духовці.
Смакота.