1,2 яловичого бульйону
100 г відварених опеньок
50 г кореня селери
2 ст. л. рослинної олії
1 картоплина
2 ст. л. (з верхом) вівсяних пластівців
Корінь селери вимити, очистити і нашаткувати тонкою соломкою або нарізати кубиками.
Розігріти в сковороді рослинну олію і обсмажити в ній корінь селери до золотистого кольору.
Картоплю вимити, очистити і нарізати кубиками. Викласти в киплячий бульйон разом з селерою, вівсяними пластівцями і грибами.
Варити 12 хвилин, або до тих пір, поки картопля і пластівці не стануть м'якими. Подати зі свіжою рубаною зеленню.
Мої коментарі: Замість яловичого бульйону використовувала грибний, тобто той, в якому варилися опеньки.
Час приготування 20 хвилин.
Журнал "Приятного аппетита" №11 (2008)