1. Скумбрію миємо, чистимо від нутрощів, відрізаємо голову та хвіст. Ріжемо на 5-6 шматочків. Кабачки ріжемо невеличкими кубиками, цибулю - напівкільцями. Всі продукти солимо, перчимо, додаємо імбир та паприку. Залишаємо маринуватися на 15-20 хв. В зеленої цибулі використовуємо "пір'ячко".
2. В кастрюльці розігріваємо масло. Раджу використовувати якісне смачне масло, так як його смак буде відчуватися в готовій страві. Додаємо кабачки та цибулю і тушимо на малому вогні 5 хв. час від часу перемішуючи. Додаємо 100 мл. води, накриваємо кришкою і тушимо ще 10 хв.
3. Кладемо до кастрюльки скумбрію. Тушимо ще 15 хв. на середньому вогні легенько помішуючи. Викладати та помішувати рибу треба обережно, щоб зберегти цілісність шматочків.
4. Розводимо ложку томатної пасти в 50 мл. води. Додаємо до страви, зверху посипаємо зеленою цибулею. Тушимо ще 5 хв.
5. Перед подачею додаємо ложку сметани та свіжу зелень. Я використовувала рукколу. Смачного!